•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

PowerHeart G3 Plus -lisätarvikkeet

Varusteet PowerHeart G3 Plus

Ensiaputarvike.fi puoleen tulee kääntyä mikäli tarvitsette defibrillaattorin tai varusteita. Meillä on mm. kaikki mitä tarvitsette kun kyseessä on PowerHeart G3 Plus. akku elektrodit on tärkeimmät jotta defibrillaattori on toimintakuntoinen. Mikäli teillä on PowerHeart G3 Plus voitte tilata nämä meiltä.

Sydän lyö noin 70 kertaa minuutissa- joka tarkoittaa sitä että se saa tehdä työtä kokoajan jotta me pysymme hengissä. Mikäli ihminen sairastuu sydänpysähdykseen lähtee häneltä taju ja kaikki merkit elämästä häviää. Jotta sydämen toiminta saadaan palautettua on tärkeää että lähistöltä löytyy defibrillaattori. Tutkimus: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1197075/FULLTEXT01.pdf , näyttää että eloonjäämismahdollisuus on 62% mikäli Puhallus-painantaelvytys aloitetaan jo ennen kuin ambulanssi saapuu kohteeseen. Siksi on tärkeää että defibrillaattori on käytettävissä aina työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. On myös kasvava trendi että defibrillaattori löytyy myös kotoa.

Mikäli teillä on PowerHeart G3 Plus defibrillaattori on meillä Ensiaputarvike.fi:ssä kaikki varusteet mitä tarvitsette jotta tämä on käyttökelpoinen. On tärkeää että defibrillaattori on oikein varusteltu jotta sitä voidaan käyttää mikäli joku sairastuu sydänpysähdykseen lähistöllä.

 

Tärkeitä varusteita PowerHeart G3 Plus:lle

PowerHeart G3 Plus on yksi monista defibrillaattoreista johon myymme varusteita. Yksi tärkeimmistä on tietysti akku. Kun ostatte akun on tärkeää valita oikeat jotka toimivat defibrillaattorissa. Monissa defibrillaattoreissa on omat spesifit akut jotka toimivat juuri siinä laitteessa. Testaa akkua säännöllisesti ja varmista että se ei ole tyhjä.

Ensiaputarvike.fi:stä löytyy myös elektrodeja. Meillä on elektrodeja sekä aikuisille että lapsille. PowerHeart G3 Plus voidaan siis käyttää kaikille ihmisille riippumatta sydänpysähdykseen sairastuneen iästä. Ruotsalainen EA-neuvosto suosittelee että ekstra elektrodeja tulisi aina löytyä, eli vähintään kaksi.

Muista säännöllisesti tarkastaa että elektrodien päiväys ei ole mennyt vanhaksi, mikäli näin käy, kuivuu geeli eikä elektrodit ota kiinni oikealla tavalla liimatessa.

 

Seinäkiinnitys sekä EA-Kitti hengenpelastamiseen

Akkujen ja elektrodien lisäksi myymme myös lisävaruste-kittejä sekä seinäkiinnityksiä teidän PowerHeart G3:lle. Asentamalla seinäkiinnityksen näkyvästi on defibrillaattori aina lähistöllä kun sitä tarvitaan. Muista olla asentamatta defibrillaattoria piiloon tai lukittuun huoneeseen. Tällöin tämän käyttö voi vaikeutua kriittisissä tilanteissa.

Ensiaputarvike.fi myy myös lisävaruste-kittejä joihin sisältyy esim. sakset ja partahöylä. Saksilla voitte helposti leikata sairastuneen vaatteet auki jotta hoito voidaan aloittaa. Partahöylällä kehon karvat on helppo ja nopea ajaa jotta elektrodit kiinnittyvät kunnolla. Muistakaa päivittää teidän EA-kitti aina käytön jälkeen. Kuivausliinoja sekä partahöyliä ei tule käyttää uudelleen.

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä