•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

Physio Controll -lisätarvikkeet

Varusteet Physio-Control (Medtronic)

Ruotsissa sairaalan seinien ulkopuolella kohtaa noin 10 000 henkilöä sydänpysähdyksen. Niitä tapahtuu työpaikoilla, kotona ja julkisissa tiloissa. Rydén kirjoittaa tutkimuksessaan "Sydämen työ": http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:413003/FULLTEXT01.pdf, että kaikista PPE:n saaneista 8% selvisi. Mitä nuorempi henkilö on kärsiessään sydänpysähdyksestä, sitä suurempi on selviytymismahdollisuus.

Defibrillaattorin käyttö lisää merkittävästi selviytymismahdollisuuksia. Siksi me Ensiaputarvike.fi:ssä suosittelemme, että teillä on aina defibrillaattori työpaikalla, julkisissa tiloissa ja kotona. Kun defibrillaattori on saatavilla, voitte pelastaa ihmishenkiä, jotka muuten olisivat menetetty.

Ensiaputarvike.fi:ssä löydät erilaisia defibrillaattoreita, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille ja erilaisiin ympäristöihin. Meillä on myös kaikki tarvikkeet, joita voidaan tarvita pitääksenne defibrillaattorinne toimintakunnossa ja elvytyksen helpottamiseksi. Luonnollisesti meillä on myös kaikki varusteet Physio-Control defibrillaattorille.

 

Välttämättömät varusteet Physio-Control:lle (Medtronic)

Tarvitset elektrodit Physio-Controlin käyttämiseen. Ne eivät saa olla ylittäneet käyttöpäivämääräänsä, eikä niitä saa käyttää uudelleen. Elektrodit on vaihdettava joka vuosi ja aina kun niitä on käytetty. Käytetyt elektrodit on aina hävitettävä ja uudet säilytettävä yhdessä defibrillaattorin kanssa.

Elektrodien korvaaminen vuosittain johtuu geelin kuivumisesta ihoon kiinnitettävissä elektrodeissa. Kuivunut geeli tekee elektrodeista käyttökelvottomat. Myymme pakkauksia, joissa on sekä elektrodit että akku defibrillaattoriisi, joko 1 kpl tai 2 kpl -paketti. Ruotsin HLR-neuvosto suosittelee, että defibrillaattorille on aina olemassa kaksi paria elektrodeja. Tällä tavalla et koskaan jää ilman.

Meillä on myös elektrodit, jotka on erityisesti suunniteltu lapsille ja vauvoille. Jopa pienimmätkin voivat kärsiä sydämenpysähdyksistä, ja Physio-Controlin avulla voitte aloittaa hengenpelastuksen nopeasti ja turvallisesti.

 

Lisää varusteita defibrillaattorille

Defibrillaattori on aina sijoitettava selvästi näkyvälle paikalle. Jokaisen työpaikalla työskentelevän tulisi tietää, että se on olemassa ja missä se sijaitsee. Tämä lisää mahdollisuutta, että se löytyy nopeasti ja sitä voidaan käyttää, jos joku kärsii yhtäkkiä sydänpysähdyksestä.

Siksi suosittelemme hankkimaan defibrillaattorille seinäkiinnikkeen. Tällä tavalla voitte sijoittaa Physio-Control defibrillaattorinne selvästi näkyvään paikkaan ja se on kaikkien saatavilla. Laitetta ei missään tapauksessa pidä sijoittaa lukittuun varastoon tai muuhun huoneeseen. Aseta defibrillaattori laukkuun ja ripusta se seinälle.

Meillä on myös erilaisia varustesettejä, joissa on kaikki tarvittavat pelastustarpeisiisi. Settejä on erilaisia, mutta molemmat sisältävät partakoneen. Tällä tavalla voit nopeasti ajella ihokarvat, jotka ovat elektrodien tiellä. Elektrodit on nimittäin sijoitettava tiivisti iholle. Jos ihokarvoja on liikaa, ne eivät saa riittävästi kosketusta.

Ensiaputarvike.fi:ssä löydätte kaikki tarvittavat tarvikkeet. Tärkeimmät ovat elektrodit ja akku. Näiden varusteiden avulla Physio-Control defibrillaattorinne on aina käyttövalmis.

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä