•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Philips HeartStart HS1 -lisätarvikkeet

Philips HS1 varusteet

On tärkeää varmistaa, että defibrillaattorisi huolletaan oikein. Koneessa on joitakin varusteita, joiden käyttöikä on lyhyempi kuin toisten. Varmistamalla, että kaikki defibrillaattorin osat toimivat eivätkä ole vanhentuneita defibrillaattori on aina käyttövalmis.

 

Tärkeät varusteet Philips HS1:lle

On olemassa kaksi varustetta, jotka ovat välttämättömiä Philips HS1 defibrillaattorin toimimiseen: elektrodit ja akku. Ilman niitä konetta ei voi käyttää. Vaikka defibrillaattori on käyttämätön, sitä tulisi aina huoltaa ja tutkia säännöllisesti, mieluiten kerran vuodessa.

Philips HS1 tarvitsee oikean tyyppisen akun ja on tärkeää varmistaa, että se ei ole tyhjä. Philips HS1:n akun valmiusaika on 4 vuotta, ja se on merkitty viimeisellä asennuspäivämäärällä. On tärkeää, että käytetään oikeanlaista akkua. Tätä akkua voidaan käyttää jopa 4 tuntia.

Toinen tärkeä varuste Philips HS1-laitteelle on sydämenpysähdyksen saaneen henkilön rintaan liitettävät elektrodit. Elektrodit, jotka on käytetty tai joiden geeli on kuivunut, on vaihdettava. Philips HS1:een on olemassa elektrodit sekä aikuisille että lapsille. Ensiaputarvike.fi takaa vähintään yhden vuoden kestävyyden elektrodeille.

 

Lisää varusteita defibrilaattorille

Muita Philips HS1:n varusteita ovat varustesetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyslaukut. Varustesetti on tärkeä käytössä. Varustesetissä on yleensä sakset, partakone ja hanskat. Jos sairastuneella on paljon vartalokarvoitusta, käsittelijän on ajettava karvoitus ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten se voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle, jossa kaikki voivat nähdä sen. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu myös ylimääräisiä elektrodeja.

Philips HS1:n lisävarusteina meillä on myös ohjelmisto laitteen toiminnan määrittämiseen, turvasinetit defibrillaattorin kiinnittämiseksi seinäkiinnikkeeseen, jotta sitä ei voi varastaa, ja hälytyksellä varustettu kaappi.

Jos defibrillaattori on julkisessa paikassa, on hyvä sijoittaa se hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa äänekkäästi jos sydämenkäynnistin on noudettu. Se on hyvä myös suurissa toimistoissa, joissa se voi siten pyytää apua läheisiltä kokeneilta käyttäjiltä.

 

Pelasta ihmishenkiä oikein varustetulla defibrillaattorilla

Joka vuosi noin 10 000 ruotsalaista kuolee sydänkohtaukseen. Anderssonin ja Rudinin tutkimuksen mukaan: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:810118/FULLTEXT01.pdf, vain noin 1000 näistä kuolee sairaalassa, loput kuolevat esimerkiksi työpaikalla tai kodissa. Jos defibrillaattori olisi ollut lähettyvillä, luku olisi ollut pienempi. Sydämen pysähtymisen yhteydessä on tärkeää aloittaa elvytys mahdollisimman pian. Varmista, että defibrillaattori on aina lähellä ja paikassa, josta se on helposti otettavissa. Kaikkien työntekijöiden tulee työpaikalla tietää, missä defibrillaattori sijaitsee.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä