•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Philips HeartStart FRx -lisätarvikkeet

Varusteet Philips FRx

Jotta Philips FRx -defibrillaattori olisi aina käyttövalmis kriittisessä tilanteessa, on erittäin tärkeää, että se on huollettu. Defibrillaattori voi seistä käyttämättömänä useita vuosia. Siksi on tärkeää olla unohtamatta sitä. Defibrillaattori tulisi tutkia joka vuosi varmistaaksenne, että se on edelleen toimintakuntoinen. Toimimaton defibrillaattori voi estää sinua pelastamasta ihmishenkiä. Tässä on kaikki tärkeät varusteet Philips FRx -tuotteille.

 

Tärkeitä varusteita Philips FRx -laitteelle

Yksi Philips FRx-laitteen tärkeimmistä varusteista on akku. Akun käyttöikä on 4 vuotta, jos se on valmiustilassa. Käytettäessä laitetta, sillä on 4 tunnin käyttöaika. Akulla on myös 5 vuoden määräaika käyttöönotolle. Vaikka defibrillaattori on käyttämätön, sitä tulisi aina huoltaa ja tutkia säännöllisesti, mieluiten kerran vuodessa.

Toinen erittäin tärkeä varuste Philips FRx:lle on sen elektrodit, jotka tulevat elektrodikasetissa. Elektrodien käyttöikä on noin vuosi, jonka jälkeen ne tulisi uusia. Ne tulisi myös uusia jokaisen käyttökerran jälkeen. Lyhyt käyttöikä johtuu geelin kuivumisesta jonka jälkeen ne ovat käyttökelvottomat.

Philips FRx:llä on olemassa myös lapsiavain. Tämä on tärkeä olla käden ulottuvilla, jos käsittelee lasta. Se vähentää iskun voimakkuutta sopivaksi alle 8-vuotiaille.

 

Lisää varusteita defibrillaattorille

Muita Philips FRx:n varusteita ovat varustesetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyslaukut. Varustesetti on tärkeä käytössä. Varustesetissä on mm. sakset, partakone ja hanskat. Meillä on erilaisia varustesettejä, joista voit valita. Ne on suunniteltu jotta elektrodit voidaan sijoittaa virheettömästi henkilöihin, jotka käyttävät vaatteita tai joilla on paljon vartalokarvoitusta.

Myymme myös defibrillaattorin seinäkiinnikkeitä. Seinäkiinnike antaa Philips FRx-laitteellesi näkyvyyttä silmien korkeudella. Sijoita seinäkiinnike paikkaan, jossa mahdollisimman monet ihmiset liikkuvat. Tällä tavalla kaikki tietävät sen sijainnin. Defibrillaattori tulee aina olla käden ulottuvilla.

Meillä on myös erilaisia laukkuja Philips FRx:lle. Ne auttavat suojaamaan defibrillaattoria esimerkiksi pölyltä ja vedeltä samalla kuin niiden kirkkaan punainen väri on silmiinpistävä.

 

Toimiva defibrillaattori pelastaa ihmishenkiä

Philips FRx-laitteelle on monia varusteita, jotka kaikki helpottavat käyttöä ja varmistavat, että defibrillaattori on aina käyttökelpoinen ja toimiva. Hätäapua koskevan tutkimuksen mukaan: 

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/89153/Sundelin_Christina_Wilkman_Anders.pdf?sequence=1&isAllowed=y, monien ihmisten on vaikea tietää, kuinka elvytys tulisi suorittaa. He epäilevät itseään, pelkäävät tehdä virheitä ja epäonnistua. Defibrillaattorin ja sen yksinkertaisten ääniohjeiden avulla se on kuitenkin helpompaa. Varmista vain, että sinulla onaina oikeat varusteet.

Jotta pystytte pelastamaan ihmishenkiä työpaikallanne, on tärkeää, että defibrillaattori on ainavalmis, vähimmäisvaatimukset ovat toimiva akku ja toimivat elektrodit.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä