•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Philips HeartStart FR3 -lisätarvikkeet

Varusteet Philips HeartStart FR3

Jos joku kärsii sydänpysähdyksestä on kyse minuuteista. Jokainen minuutti, joka kuluu ennen kuin henkilö saa oikean hoidon, vähentää selviytymismahdollisuuksia jopa 10%. Siksi on erittäin tärkeää, että defibrillaattori on aina saatavilla.

Me Ensiaputarvike.fi:ssä tarjoamme erilaisia defibrillaattoreita, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Ne voidaan sijoittaa työpaikoille, julkisiin tiloihin tai yksityiskoteihin. Muistakaa, että defibrillaattorinne on pidettävä aina ajan tasalla. Philips HeartStart FR3, kuten muut sydämen käynnistimet, on tutkittava vähintään kerran vuodessa varmistaaksenne, että akku ei ole tyhjä ja että elektrodit ovat edelleen käyttökelpoisia.

Defibrillaattorilla: https://www.nhlbi.nih.gov/health-topics/defibrillators, riski kuolla sydänpysähdykseen vähenee - pitäkää se aina käyttökelpoisena. Meillä on kaikki varusteet, joita tarvitsette Philips HeartStart FR3 -laitteeseenne.

 

Tärkeät varusteet Philips HeartStart FR3:lle

Philips HeartStart FR3: n tärkeitä varusteita ovat mm. elektrodit ja akku. Meillä on erityyppisiä akkuja, sekä vakioakku että ladattava akku. Tavallinen akku voi olla valmiustilassa noin 3 vuotta. Philips HeartStart FR3: n ladattavan akun käyttöikä on 300 latauskertaa. Se voi antaa 100 iskua tai olla aktiivinen 3,5 tuntia. Ladattava akku vaatii myös akkulaturin.

Myymme myös elektrodeja lisävarusteiksi. Elektrodeja on 1 kpl tai 5 kpl pakkauksissa. Muista että ruotsalaisen HLR-neuvoston suositus on kaksinkertainen määrä elektrodeja ja akkuja. Kaikki tämä, jotta defibrillaattori saisi lisää luotettavuutta.

Toinen lisälaite Philips HeartStart FR3-laitteelle on lapsiavain. Sen avulla virta voidaan säätää pienempään iskuun, jotta voidaan pelastaa myös alle 8-vuotiaat lapset.

 

Lisää varusteita defibrillaattorille

Suosittelemme Philips HeartStart FR3 -laitteellesi tarvikesetin, joka sisältää sakset ja partakoneen. Sakset voivat olla tarpeen vaatteiden leikkaamiseksi. Partakoneen terä on sitä vastoin tärkeä, jos sairastuneella on paljon vartalonkarvoja. Karvat on ehkä ajettava pois, jotta elektrodit tarttuvat kunnolla iholle.

Philips HeartStart FR3:lle meillä on myös CPR-mittari ja muita tarvikkeita, jotka on ehkätarpeen vaihtaa.

Suosittelemme, että ostatte laukun defibrillaattorin säilyttämiseksi. Ne on kirkkaan punaiset väriltään, jotta ne ovat aina helposti nähtävissä. Lisäksi ne suojaavat defibrillaattoria kosteudelta ja pölyltä. Valittavana on erilaisia laukkuja, kuten kantolaukut, joihin itse laite ja kaikki lisävarusteet voidaan sijoittaa. Myymme myös vilkkuvilla valoilla ja hälytyksellä toimivia kaappeja Philips HeartStart FR3:lle.

Sydänpysähdys voi tapahtua milloin tahansa - missä tahansa. Me Ensiaputarvike.fi:ssä haluamme sinun olevan aina valmis ja valmistautunut. Se käsittää että on käytettävissä toimiva defibrillaattori. Tästä syystä nimitä joku, joka on vastuussa säännöllisestä tutkimuksesta että defibrillaattori on käyttökelpoinen. Toimivan defibrillaattorin avulla voit pelastaa monia ihmishenkiä. Meillä on kaikki tarvitsemasi tarvikkeet ja voit tilata uusia tarvikkeita defibrillaattorillesi milloin tahansa.

 

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä