•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Philips HeartStart FR2 -lisätarvikkeet

Varusteet Philips HeartStart FR2

Meillä on kaikki tarvitsemasi varusteet Philips HeartStart FR2 defibrillaattoria varten. Jotta defibrillaattorinne olisi aina toimiva, on tärkeää tarkistaa sen varusteet joka vuosi. Philips HeartStart FR2:n varusteisiin kuuluvat mm. elektrodit ja akku. Nämä ovat tärkeimpiä varusteita, joiden on aina oltava olemassa. Lisäksi meillä on myös muita varusteita, jotka helpottavat defibrillaattorinne käyttöä.

Muistakaa pitää defibrillaattorinne aina näkyvällä paikalla huolimatta siitä käytätkö sitä julkisesti, työpaikalla tai kotona. Mitä useampi henkilö ovat tietoisia defibrillaattorin sijainnista, sitä todennäköisemmin sitä käytetään.

 

Tärkeät varusteet Philips HeartStart FR2:lle

Kristenssonin ja Fribergin tutkimuksessa kerrotaan, kuinka tärkeää on aloittaa elvytys ja defibrillaattorin käyttö mahdollisimman pian. Sydänpysähdyksen aikana tapahtuva sähköinen kaaos on palautettava defibrillaattorin avulla. Mitä nopeammin hoito defibrillaattorilla voidaan aloittaa, sitä suurempi on sairastuneen mahdollisuus selviytyä.

Tämän vuoksi suosittelemme seinäkiinnikkeen hankkimista defibrillaattorille. Tämä sijoitetaan katsekorkeudelle jolloin se on saatavilla mahdollisimman monelle.

Muita tärkeitä varusteita Philips HeartStart FR2:lle on elektrodit ja akku. Akun käyttöikä on 4 vuotta kun se on asennettu laitteeseen ja käyttövalmis. Käytettäessä käyttöaika on 4 tuntia. Suorita akun käytön testaus tasaisin väliajoin.

Elektrodien käyttöikä on yksi vuosi. Tämän jälkeen niiden käyttöikä on umpeutunut ja elektrodien geeli on kuivunut. Ne eivät enää käytössä kiinnity kehoon, joka tarkoittaa että defibrillaattori ei ole toimintakuntoinen. Elektrodit tulee myös uusia käytön jälkeen. Meillä on tarjolla elektrodikasetteja aikuisille sekä lapsille elektrodeja lapsille. Täten Philips HeartStart FR2 voidaan käyttää sydänpysähdyksessä sekä aikuisilla että lapsilla. 

Mikäli teillä on suuri työpaikka, jossa moni liikkuu, meillä on tarjolla 10 kpl paketti elektrodeja varustukseksi Philips HeartStart FR2:een. Näin ollen on elektrodeja valmiudessa riippumatta siitä kuinka usein defibrillaattoria käytetään. Nämä paketit on tarkoitettu käytettäväksi aikuisilla.

 

Lisää varusteita defibrillaattoriin

Meillä on useita varusteita, joita voidaan käyttää Philips HeartStart FR2-defibrillaattorin kanssa. Kätevä ja hyvä varuste on muun muassa varustesetti, jota kutsutaan CPR-pakkaukseksi. Valikoimissamme on erilaisia settejä, mutta ne sisältävät yleensä sakset ja partakoneen. Setin avulla voitte leikata vaatteita ja ajella vartalokarvoitusta ennen hoidon aloittamista elektrodeilla. Tämän avulla elektrodit saavat riittävän kontaktin ihon kanssa.

Meillä on myös ohjelmisto ja datakortti, jotka sopivat defibrillaattoriin. Näillä lisävarusteilla voitte hallita sähköisesti defibrillaattorin tallentamia tapahtumia ja lisätä tapahtumien yksityiskohtia. Datakortti asetetaan defibrillaattoriin ja se tallentaa tiedot automaattisesti kun se käynnistetään. Mitä voidaan tallentaa on muun muassa EKG.

Päätätte itse mitä varusteita haluatte defibrillaattoriinne. Tärkeintä on pitää se aina toimintakunnossa.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä