•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Aloituspaketit sydämenkäynistimelle

Defibrillaattori kitti

Voi olla traumaattista olla paikalla kun Puhallus-painantaelvytystä suoritetaan mutta on aina tärkeää yrittää pelastaa henkilö jolle sydänpysähdys on tapahtunut. Mitä nopeammin hoito aloitetaan, sen isompi on mahdollisuus että henkilö jää henkii.

Aloita aina soittamalla 112 ja aloita sitten vasta elvytys. Ota defibrillaattori esiin ja aloita sen käyttö. Defibrillaattori voi käyttää kaikki- Koulutetut ja ei koulutetut. Suomenkielinen ääni alkaa ohjaamaan teitä vaihe vaiheelta. Vuonna 2013 sairastui 15 000 ihmistä sydänpysähdykseen joista 1200 pelastettiin PPE:n sekä defibrillaattorin avulla: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:901364/FULLTEXT01.pdf Defibrillaattorin avulla voivat kaikki auttaa hengen pelastamisessa.

Jotta defibrillaattoria voidaan käyttää oikealla tavalla on tärkeää saada oikeat edellytykset siihen. Me Ensiaputarvike.fi:ssä tarjoamme siksi erilaisia kittejä defibrillaattoreille jotka voivat auttaa teitä helpottamaan hengenpelastamista. Lisätarvikkeiden avulla on helpompi auttaa.

 

Defibrillaattori kitti auttaa teitä pelastamaan henkiä

Me tarjoamme eri kittejä defibrillaattoreihin. Ne sisältävät eri tuotteita eri hintaluokissa. Te valitsette itse minkä haluatte ostaa. Muistakaa aina asettaa teidän lisätarvikekitti defibrillaattorille siihen laukkuun jossa säilytätte teidän defibrillaattoria. Kitti tulee aina olla lähellä kun sitä tarvitaan.

Meidän EA-kitti lifetek:iltä sisältää mm. puhdistusliinoja, hengityssuojia, hanskoja sekä vaatesakset. Saksia käytetään vaatteiden leikkaamiseen jotka ovat potilaan päällä joka sairastuu jotta voitte nopeasti asettaa elektrodit rintakehälle. Kitti sisältää myös partahöylän jotta voitte nopeasti ajaa pois rintakarvat. Liiallinen karvoitus estää elektrodin kiinnittymisen ihoon. Mikäli sydänpysähdykseen sairastunut on jollakin muulla tapaa myös sairas suojaa hengityssuoja ihmistä joka suorittaa puhalluksia potilaaseen.

Löytyy myös pienempi kitti defibrillaattorille. Se sisältää partahöylän, hanskat, hengityssuojan sekä kuivakompressit.

Tämä on siis hyvin suunniteltu kitti defibrillaattorille joka voi auttaa hengenpelastajaa aloittamaan ja suorittamaan nopeasti Puhallus-Painantaelvytystä. Muistakaa että teidän tulee hankkia uusi kitti aina kun nykyistä kittiä on käytetty koska jotkut tuotteet eivät ole uudelleen käytettäviä.

 

Seinäkiinnitys defibrillaattorille

Hengenpelastus antaa iloa sekä pelastajalle että sairastuneelle ja tämän perheelle ja ystäville. Hengenpelastaminen PPE:n kautta on jotain mitä kaikki voivat tehdä. Defibrillaattorin avulla saadaan myös paljon apua ja henkilöä voidaan pitää hengissä kunnes ambulanssi tulee paikalle.

Me suosittelemme että ostatte seinäkiinnityksen teidän defibrillaattorille. Tällä tapaa voitte asettaa sen näkyvälle paikalle huoneeseen jossa kaikilla on pääsy siihen. Seinäkiinnitys on helppo asentaa ja sen mukana tulee tarvittavat ruuvit asentamiseen. Sen jälkeen voitta ripustaa defibrillaattorin sekä laukun seinälle.

Defibrillaattorin avulla työpaikalla voitte tuntea itsenne turvalliseksi ja ylpeiksi. Turvallisiksi siksi että voitte pelastaa hengen mikäli joku sairastuu sydänpysähdykseen ja ylpeiksi koska teidän työpaikkanne ottaa vastuuta ja on aktiivisesti on mukana pelastamassa henkiä.

 

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä