•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Varusteet Lifepak CR2

Varusteet Lifepak CR2

Jos teillä on Lifepak CR2 defibrillaattori Physio-control:ilta, on meillä kaikki varusteet joita tarvitsette siihen. Jotta defibrillaattori pysyy toimintakuntoisena vaaditaan että siinä on ladattu akku ja että elektrodien päiväys ei ole mennyt umpeen.

 

Akku lifepack CR2:lle

Lifepack CR2:sessa käytetään litiumakkua. Akun elinikä on 4 vuotta standby-tilassa. Akku riittää yli sataan iskuun riippuen siitä miten paljon energiaa vaaditaan iskuun. Muistakaa säännöllisesti tarkistaa defibrillaattoria jotta akku ei ole tyhjä. Defibrillaattori tulee indikoimaan kun on aika tilata uusi.

 

Elektrodit Lifepack CR2:lle

Yksi tärkeimmistä osista defibrillaattoriin ovat sen elektrodit. Elektrodit ovat ne jotka liimataan kiinni keholle jotta defibrillaattori pystyy mittaamaan sydämen toimintaa. Elektrodeja Lifepack CR2:ssa voidaan käyttää niin lapsille että aikuisille. Sähköisku säädetään nimittäin itse defibrillaattorista eikä elektrodeista. Laitteesta löytyy nappi joka säätelee sähköiskun lapsen kokoiselle. Elektrodien elinikä LifePack CR2:lle on noin 4 vuotta. Muista että elektrodit tulee heittää pois kun niitä on käytetty tai niitten päiväys on mennyt umpeen.

 

10 000 Sairastuu sydänpysähdykseen

Sydän ja koronaaritaudit on yksi länsimaiden suurin kansantauti. Noin 10 000 ihmistä sairastuu vuosittain sydänpysähdykseen julkisissa tiloissa ja lisää henkiä voitaisiin pelastaa mikäli defibrillaattoria voitaisiin käyttää.

Kun on aika ostaa varusteita Lifepack CR2:lle voitte aina kääntyä Ensiaputarvike.fi puoleen. Me olemme teidän defibrillaattori asiantuntija ja voimme aina suositella niin defibrillaattoreita kuin varusteita. Defibrillaattoria tulee säännöllisesti tarkastaa ja varusteita tulee ostaa. Me varmistamme että meillä on aina niitä varusteita joita tarvitset sinun Lifepack C2:lle.

 

Pelasta henkiä Lifepack CR2:llä

Tutkimuksessa Electroencephalography for neurological prognostication after cardiac arrest Westhallilta voidaan lukea että sydänpysähdys aiheutuu usein akuutista sydäninfarktista joka luo elektronisen kaaoksen sydämeen. Se mitä Lifepack C2 defibrillaattori tekee on että se palauttaa sydämen normaalin toiminnan. Tämän voi ainoastaan defibrillaattori tehdä joten siksi on tärkeää että sellainen on aina käytettävissä.

Lifepack CR2:sessa on kehittynyt tekniikka ja on yksi uusimmista lisäyksistä defibrillaattori markkinoilla. Se on hyvin käyttäjäystävällinen ja ohjeistaa käyttäjää kaikkien vaiheiden läpi. Suomenkielinen ääni tekee ymmärtämisestä helppoa.

Lifepack CR2:sella helpottuu hengenpelastaminen. Tämä defibrillaattori ja sen varusteet sopivat niin työpaikalle, julkiseen tilaan että kotiin. Se on hyvä sijoitus joka tekee sen että enemmän ihmisiä jotka sairastuvat sydänpysähdykseen voivat selvitä. Varmista että niin moni kuin mahdollista tietää mistä defibrillaattorin löytää. Silloin se voidaan ottaa käyttöön nopeasti kun kriittinen tilanne ilmaantuu.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä