•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

iPad SP1 -lisätarvikkeet

Varusteet Ipad SP1

Kun ostatte defibrillaattorin on tärkeää varmistaa että teillä on kaikki varusteet joita tarvitaan siihen. Jotkut varusteet tulee vaihtaa säännöllisesti jotta defibrillaattori toimii. Tämä koskee myös Ipad SP1. Ensiaputarvike.fi:ssä on kaikki varusteet joita tarvitaan Ipad SP1:lle ja voitte tilata niitä koska tahansa.

Ensiaputarvike.fi:stä löydätte esimerkiksi akut ja elektrodit. Lisäksi meillä on kaikkea ea-kitistä seinäkiinnitykseen defibrillaattorille.

 

Defibrillaattori luo turvallisen työpaikan

Meidän defibrillaattorien avulla pidätte julkiset paikat, asunnot ja työpaikat turvallisina. Defibrillaattori voi pelastaa henkiä, ainoa mitä teidän tarvitsee tehdä on sijoittaa sellaiseen. Ipad SP1 Defibrillaattoria voidaan käyttää niin aikuisille kuin lapsille, ainoa mitä tarvitaan on eri elektrodit. Ruotsalaisen defibrillaattorirekisteriin: : https://www.hjartstartarregistret.se/#/ voi rekisteröidä oman defibrillaattorinsa jotta enemmän ihmisiä tietää että teiltä löytyy semmoinen.

Luotettavalla defibrillaattorilla voivat kaikki lähistöllä olevat pelastaa hengen sydänpysähdykseen sairastuneelle. Meidän defibrillaattorin käyttämiseen ei vaadita koulutusta tai kokemusta. iPad SP1:llä saatte jokaisen vaiheen selostettuna Suomeksi defibrillaattorista.

 

Varusteita Ipad SP1:lle

Muista säännöllisesti varmistaa että teidän defibrillaattori toimii ja että akku ei ole tyhjä. Mikäli akku alkaa olla vanha voi uuden tilata meiltä. Meillä on myös varusteita iPad SP1:lle elektrodien merkeissä. Elektrodeja on niin lapsille että aikuisille. On suositeltua että omistaisi aina yhdet extra elektrodit. Tällä tapaa voidaan aina henki pelastaa mikäli toinen sydänpysähdys sattuisi samaan aikaan.

Teidän elektrodit tulee säännöllisesti tarkastaa että päiväys ei mene umpeen jolloin geeli kuivuu. Silloin ne tulee vaihtaa. Elektrodit tulee heittää pois aina käytön jälkeen, ne ovat nimittäin kertakäyttöiset.

 

Lisää varusteita Ensiaputarvike.fi:stä

Muita lisävarusteita joita on hyvä olla Ipad SP1 defibrillaattorille ovat seinäkiinnitys sekä EA-kitti. Ensiaputarvike.fi:ssä on lisävarustekitti Lifetek:iltä joka sisältää kaiken mitä voitte tarvita kun käytätte defibrillaattoria ja aloitatte Puhallus-Painantaelvytyksen. Kitti sisältää mm. hengityssuojan joka suojaa hengenpelastajaa sisään puhalluksissa. Tämä on tärkeää mikäli sairastuneella on tauteja.

EA-kitti sisältää myös hanskat ja vaatesakset. Jos sairastuneella on päällään paljon vaatteita on tärkeää saada nämä nopeasti pois jotta PPE ja defibrillaattorin käyttö voidaan aloittaa. Vaatesakset ovat myös suureksi avuksi koska teidän ei tarvitse siirtää potilasta.

Kitti sisältää myös partahöylän jotta kehon karvoitus voidaan ajaa. Tällöin elektrodit saavat tarpeeksi hyvän kontaktin ihoon jotta defibrillaattori toimii.

Joka vuosi tuhannet menehtyvät sydänpysähdykseen Suomessa. Mikäli defibrillaattoria olisi ollut käytettävissä olisi monet voitu pelastaa. Hengen pelastamiseen ei vaadita koulutusta tai kokemusta, ainoastaan toisista välittäminen ja hyvät lähtökohdat.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä