•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

iPad NF 1200 -lisätarvikkeet

Varuste iPad NF1200

Yksi vakavimmista tilanteista joihin voi sairastua on sydänpysähdys: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1308550/FULLTEXT01.pdf. Defibrillaattorin avulla lisääntyy eloonjäämismahdollisuus sairastuneelle. On siksi tärkeää varmistaa että defibrillaattori on aina toimintakunnossa. Sama koskee myös iPad NF1200 defibrillaattoria.

Ruotsalaisen statistiikan mukaan sairastuu noin 10 000 ihmistä sydänpysähdykseen sairaalan ulkopuolella. Heillä on suurin mahdollisuus jäädä eloon jotka ovat saanet PPE:tä. Sydänpysähdyksellä on usein monta eri syytä taustalla mutta itse kohtaus tulee varoittamatta. Hankkimalla iPad NF1200 työpaikalle tai kotiin voitte pelastaa henkiä.

Se mitä vaaditaan että iPad NF1200 pysyy toimintakuntoisena on patterit ja elektrodit. Nämä tulee tarkastaa säännöllisesti jotta niiden päiväykset eivät mene umpeen.

 

Patterit ja elektrodit iPad NF1200:lle

Defibrillaattori seisoo aina stanby-tilassa. Se tarkoittaa että akun energiaa kokoajan käytetään. Tarkista säännöllisesti että defibrillaattori on käynnissä ja että akku ei ole tyhjä. Mikäli tarvitsette vaihtaa akun löytyy meiltä niitä täällä Ensiaputarvike.fi:ssä.

Jokin muu missä on lyhyt päiväys on elektrodit. Elektrodit ovat ne jotka te kiinnitätte sairastuneen rintaan jotta laitetta voidaan käyttää. Elektrodit jotka ovat vanhat ja kuivat ovat käyttökelvottomat.

iPad NF1200:ssa on eri elektrodeja. Elektrodeja löytyy sekä aikuisille että lapsille. On siis hyvä että molempia elektrodeja on käytettävissä koska sekä aikuiset että lapset voivat sairastua sydänpysähdykseen. Elektrodit tulee vaihtaa kun päiväys on mennyt umpeen sekä aina käytön jälkeen. Niitä ei voida käyttää uudestaan.

 

Paksut vaatteet voivat estää hengenpelastamisen

Kun joku sairastuu sydänpysähdykseen on tärkeää että defibrillaattori saadaan käyntiin sekä elektrodit kiinni kehoon niin nopeasti kuin mahdollista. Joku joka voi estää tämän on mikäli sairastuneella on vaatteita päällään. Niin t-paita kuin työvaatteet voivat olla tiellä. Voimakas kehonkarvoitus voi myös vaikeuttaa elektrodien liimaamista kunnolla ihoon.

Ongelmien estämiseksi niin vaatteiden kuin karvoituksen kohdalla suosittelemme teille Ensiaputarvike.fi:n lisävaruste-kittiä joka sisältää käytännöllisiä varusteita. Kittejä on erilaisia mutta kaikki sopivat hyvin iPad NF1200 kanssa.

On normaalia että kitti sisältää esimerkiksi sakset ja partahöylän. Sakset vaatteiden leikkaamiseen ja partahöylä karvojen ajamiseen.

 

Tee teidän defibrillaattorista näkyvän

Defibrillaattorin tulee olla seinälle asennettuna jotta kaikki tietävät mistä sen löytää. Jos se on asennettu seinään vähentää se myös riskiä sille että kartongit, paperit tai muut tavarat piilottavat sen.

Osta seinäkiinnitys ja laita defibrillaattori laukkuun joka voidaan riipustaa seinälle. Näkyvyys käytäntö on sama missä tahansa defibrillaattori sitten onkaan. Niin julkisissa tiloissa että työpaikoilla tulee defibrillaattori olla näkyvissä. Jos teillä on defibrillaattori kotona tulee niin monen kuin mahdollista tietää että teillä on sellainen ja missä sitä säilytetään.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä