•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

AED7000-lisätarvikkeet

Varusteita Lifetek AED7000 laitteelle

Defibrillaattori on laite joka pelastaa henkiä. Jotta se voi tehdä näin tulee teillä olla tarvittavat varusteet ja varmistaa että nämä pysyvät päivittyneinä. Lifetek AED7000 defibrillaattoriin tarvitaan mm. elektrodeja sekä akku. Meillä Ensiaputarvike.fi:ssä on kaikki tarvikkeet mitä voidaan tarvita ja voitte tilata uusia tarvikkeita milloin tahansa.

Lääkärilehteen julkaistun artikkelin mukaan: https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/klinisk-oversikt/2015/03/allt-fler-hjartstartare-i-samhallet-men-fa-anvands/, löytyy eri puolilta ruotsia noin 35 000 defibrillaattoria. Noin 70% kaikista sydänpysähdyksistä sattuu sairaalan ulkopuolella jolloin defibrillaattorin avuin voidaan pelastaa henkiä mikäli näitä on lähellä. Jotta defibrillaattoria voidaan käyttää tulee tämän on asetettu niin että kaikki pääsevät siihen käsiksi milloin tahansa.

Me Ensiaputarvike.fi:ssä suosittelemme siksi että te hankitte seinäkiinnityksen teidän defibrillaattorille. Se sopii erinomaisesti Lifetek AED7000:nelle. Asettakaa teidän defibrillaattori laukkuun joka suojaa sitä lialta ja pölyltä ja ripustakaa se sitten seinäkiinnitykseen. Hyvin näkyvällä defibrillaattorilla lisääntyy mahdollisuus että sitä käytetään kriittisessä tilanteessa.

 

Tärkeitä varusteita Lifetek AED7000 laitteelle

Meillä Ensiaputarvike.fi:ssä on kaikki varusteet joita te tarvitsette teidän Lifetek AED7000 defibrillaattorilla. Tarvittavat varusteet ovat mm. elektrodit ja akku. Akku on yksi varuste defibrillaattorissa jota säännöllisesti tulee tarkastaa että tämä on toimintakuntoinen. Akun kesto on 4-5 vuotta standby modessa. Jos defibrillaattoria käytetään lyhenee akun elinikä.

Varuste jota tulee hankkia hiukan useammin on elektrodit. Ne ovat nämä jotka te liimaatte sairastuneen keholle hoidon aloittamiseksi defibrillaattorilla. Lifetek AED7000 Elektrodien elinikä on noin 20-24 kuukautta. Tämän jälkeen niiden geeli kuivuu eikä näitä voida enää käyttää. Varmistakaa mielellään että teillä on pari extra elektrodia käytettävissä jotta teiltä aina löytyy niitä mikäli useampi sydänpysähdys tapahtuisi.

Meillä on myös lapsielektrodit Lifetek AED7000 defibrillaattorille. Myös näissä on elinikä 20-24 kuukautta.

 

Lisävarustekitti Lifetek AED7000 defibrillaattorille

Helpottaakseen teidän hengenpelastusta on lisävarustekitti tärkeä. Valittavana on erilaisia kittejä. Ne sisältävät mm. sakset, hanskat ja partahöylän. Jotta elektrodit saadaan tarttumaan on tietysti pakollista että sairastuneen vaatteet poistetaan. Tämä voidaan helposti tehdä saksien avulla. Mikäli henkilöllä on paljon karvoitusta voi myös olla tärkeää poistaa karvat partahöylällä, muuten on mahdollista että elektrodit eivät tartu kunnolla.

 

Auta meitä pelastamaan enemmän henkiä

Me Ensiaputarvike.fi:ssä myymme defibrillaattoreita jotta enemmän henkiä voidaan pelastaa- mutta me tarvitsemme teidän apua! Ostamalla defibrillaattorin sekä siihen korrektit varusteet voidaan enemmän henkiä pelastaa. Kuka tahansa voi sairastua sydänpysähdykseen, niin aikuiset kuin lapset, vanhat sekä nuoret.

Jos potilas joka sairastuu sydänpysähdykseen saa oikeanlaista apua muutaman minuutin sisällä lisääntyy mahdollisuus jäädä eloon. Käytä defibrillaattoria ja suorita Puhallus-painantaelvytystä kunnes ambulanssi saapuu paikalle ja jatkaa hengenpelastusta.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä