•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Lisätarvikkeet defibrillaattoreille

Defibrillaattorien lisätarvikkeet

Meiltä löytyvät tarvikkeet useimpiin markkinoilla oleviin defibrillaattoreihin. Saatte meiltä nopeasti elektrodit ja paristot defibrillaattorien toimivuuden varmistamiseksi. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitsette apua vaihdossa. Tavallisin virhe defibrillaattorien suhteen on se, että elektrodeja ei vaihdeta ajoissa, jolloin niissä oleva geeli saattaa kuivua eikä defibrillaattori silloin analysoi sydänrytmiä / anna henkeä pelastavaa iskua. Toinen tavallinen virhe on, että paristoa ei vaihdeta ajoissa. Aivan kuten palovaroitin, tarvitsee defibrillaattorikin toimivan pariston. Useimmat mallit ilmoittavat, kun paristo on aika vaihtaa, mutta jos tätä ei huomata, defibrillaattori ei pahimmassa tapauksessa toimi. Vaikka sitä voisikin käyttää matalalla virralla, on käyttöaika huomattavasti lyhyempi kuin uudella paristolla. Mikäli vanhojen elektrodien tai paristojen lisäksi ilmenee jotakin muuta vikaa, pitäisi defibrillaattorin ilmoittaa tästäkin. Olemme laatineet standardisoidun palvelusopimuksen, jonka mukaan tulemme vuosittain paikan päälle tarkistamaan defibrillaattorin toimivuuden, ja tarkistamme myös elektrodit, pariston sekä defibrillaattorin järjestelmän. Kun on aika vaihtaa elektrodit ja paristo, vaihdamme nämä puolestanne defibrillaattorin huoltovälien mukaisesti. Huolehdimme myös, että PPE-setti (sakset, partaterä, hengityssuoja, kuivausliina) on käytettävissä ja toimiva. Se, kuinka usein elektrodi ja paristo pitää vaihtaa, riippuu siitä, mikä malli on kyseessä. Voi olla mukavaa unohtaa huolet defibrillaattorin huollosta, ja sen sijaan pystyä keskittymään omaan yritystoimintaan.

 

Lisätarvikkeet aina saatavilla

Elektrodin ja pariston lisäksi defibrillaattorin kanssa tulisi olla yksi PPE-setti käytettävissä. PPE-setti voi sisältää sakset, joilla vaatteet voidaan leikata nopeasti, sillä elektrodit pitää asettaa suoraan henkilön iholle, partaterän, jotta elektrodit saavat tarpeeksi kontaktia, jos henkilöllä on paljon ihokarvoja, hengityssuoja sisään puhallusten yhteydessä käytettäväksi, hanskat, jotka suojaavat sinua mahdollisilta nesteiltä jne., kuivausliina rintakehän kuivaamiseksi, mikä on tärkeää, jotta sähköiskut johdetaan suoraan sydämen läpi eikä pinnallisesti rintakehällä olevan nesteen kautta (sydänpysähdyksen yhteydessä on tavallista, että henkilö kylmä-hikoilee, tai että sydämenpysähdys johtuu hukkumisonnettomuudesta). 

Jotta defibrillaattori paikannetaan nopeasti, on tärkeää, että se on selkeästi merkitty ja näkyvissä käyttäjälle. Suosittelemme, että defibrillaattorilla on vakaa paikka seinätelineessä tai kaapissa. Defibrillaattori-kyltti yläpuolella sekä tarramerkki ovessa näyttävät, että tilasta löytyy defibrillaattori.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä