•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • ShockLink

  ShockLink kytkettynä elektrodien ja defibrillaattorin väliin, voitte käyttää useimpia malleja harjoitusnukkeja realistisella tavalla PPE koulutuksessa. Harjoitusnuken ei siis tarvitse itse pystyä eliminoimaan sähkön, joka defibrillaattori antaa.

  PPE on tärkeä osaaminen kaikille

  PPE osaaminen on tärkeää joka ammattialalla. Sekä toimisto- että rakennustyöntekijät tulee opetella PPE ja defibrillaattorin toiminta. Tutkimus, joka analysoi ambulanssihenkilökuntaa; ’’Trygghet i att genomföra HLR’’;: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:931868/FULLTEXT01.pdfon samaa mieltä että säännöllinen PPE harjoitus on tärkeää taitojensa ylläpitämiseksi ja saadakseen lisää turvallisuutta. PPE koulutus ei ole koskaan turha tai huono investointi. Päinvastoin, PPE koulutus on avuksi ihmishenkien pelastamisessa.

  Lapset alkaen 12 vuotta voivat myös osallistua PPE koulutukseen. Tämän ikäiset ovat jo fyysisesti kykeneviä suorittamaan rintakehon painalluksia.

   

  Harjoitelkaa PPE nukella ShockLink avulla

  Voidaksenne tarjota mahdollisimman realistisen PPE koulutuksen defibrillaattorillanne teidän on hyvä käyttää apuna ShockLink. ShockLinkin avulla voitte harjoitella nukella defibrillaattorin käyttöä. Tällä tavalla osallistujat saavat testata defibrillaattorin käyttöä nukella, joka on ihmisen näköinen - tämä luo harjoitussessiolle enemmän todenmukaisuutta ja uskottavuutta.

  Tällä tavoin he voivat lisäksi harjoitella mihin elektrodit on sijoitettava sekä muita tärkeitä asioita, joita heidän tulee oppia.

  ShockLinkin käyttö harjoitustilanteessa on helppoa. ShockLink liitetään harjoituselektrodeihin ja defibrillaattoriin. Defibrillaattorin antaessa iskua, ShockLink kytkee virran pois päältä, joka merkitsee sitä että nukke ei saa sähköä.

   

  Adapteri ShockLinkille

  ShockLink tarvitsee adapterin voidakseen toimia defibrillaattorin kanssa. Millaista adapteria tarvitaan riippuu defibrillaattorinne mallista. Ensiaputarvike tarjoaa kahta adapteri mallia tähän tarkoitukseen.

  ZOLL adapteri toimii AED Plus, AED Pro, R Series ja X Series defibrillaattoreiden kanssa. Physio Control adapteri toimii toisaalta Physio Control defibrillaattoreiden kanssa. Jos olette epävarmoja tarvitsemanne adapterin suhteen tai onko teillä ylipäätään tarvetta sellaiseen, voitte aina olla yhteydessä meihin Ensiaputarvikkeeseen saadaksenne apua ja neuvoja.

   

   

  ShockLink elektrodit

  Ensiaputarvike myy myöskin harjoituselektrodeja, joita voitte käyttää ShockLinkin kanssa. On olemassa kaksi erilaista harjoituselektrodia, yksi aikuisille ja toinen lapsille. Minkä mallin tarvitsette riippuu siitä harjoitteletteko defibrillaattorin käyttöä nukella, joka on aikuisen kokoinen vai lapsen kokoinen.

  ShockLinkin avulla voitte siis liittää vahvan defibrillaattorin harjoitusnukkeen. Tällä voitte tarjota realistisen ja korkeatasoisen PPE koulutuksen.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys