•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart HS1 trainer

  Phillips HeartStart HS1 Trainer- harjoittelulaite, joka antaa turvallisuuden tunnetta

  Phillips HeartStart HS1 Trainer on harjoitusdefibrillaattori, joka sopii nimensä mukaan täydellisesti Phillips HeartStart HS1 defibrillaattorin käytön harjoittelemiseen. Useimmat defibrillaattorit toimivat tosin samalla tavalla, joten tällä harjoituslaitteella opittu edesauttaa myös muiden laitteiden kanssa toimimista tositilanteessa. 

  Tämän harjoitusdefibrillaattorin kanssa toimitetaan myös mm. harjoitteluelektrodit sekä säilytyslaukku. Ensiaputarvike.fi:stä voitte ostaa lisää harjoitteluelektrodeja aikuisille sekä lapsille. Harjoitellessa defibrillaattorilla on hyvin tärkeää, että osallistujat saavat harjoitella elektrodien sijoittamista oikein.

  Antaa realistisen EA-harjoittelun

  Itse Phillips HeartStart HS Trainer toimii lähes samalla tavalla kuin oikea defibrillaattori. Tällä laitteella harjoitellessa osallistujat saavat harjoitella elvytystä laitteen antamien ohjeiden mukaan. Ääniohjausten sekä elektrodien asettamisen lisäksi osallistujat pääsevät harjoittelemaan olemaan koskematta nukkeen silloin, kun laite käskee. Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista kun defibrillaattori analysoi pulssia.

  Mikäli olette epävarmoja siitä mitä tuotteita tarvitsette elvytysharjoitukseen Phillips HeartStart HS1 Trainerin kanssa, voitte ottaa yhteyttä meihin.

   

   

  Muut tarvikkeet

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte myös erilaisia tarvikkeita defibrillaattorin kanssa harjoitteluun, kuten ulkoisen adapteriteipin, jotta voitte käyttää harjoitteludefibrillaattoria torsolle sekä sisäisiä adaptereita. Meillä on toisin sanoen kaikki tarvittava kattavan elvytyskoulutuksen läpivientiin.

  Meiltä löytyy myös harjoittelukasetteja aikuisille ja lapsille, joilla voi harjoitella omalla oikealla defibrillaattorilla koko elvytystapahtuman läpivientiä. Kysy meiltä lisää!

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys