•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

PHILIPS HEARTSTART HS1 TRAINER

Philips HeartStart HS1 Trainer

Monet ihmiset kuolevat vuosittain sydänpysähdykseen sairaalan ulkopuolella. Sydänpysähdykseen sairastutaan useimmiten kotona, työpaikka tai julkisilla paikoilla. Espanjalainen tutkimus joka on julkaistu International Journal of enviromental Research and Puplic Health:issä: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6721220/ Näyttää että ainoastaan 45% tietää miten voi tarkistaa mikäli ihminen on sairastunut sydänpysähdykseen ja ainoastaan 73% tietää mikä sydänpysähdys todellisuudessa on.

Että osaa tunnistaa sydänpysähdyksen ja nopeasti aloittaa Puhallus-painantaelvytyksen on oleellista hengen pelastamiseen. Tämä on yksi asioista jota opetetaan EA-kurssilla. Jotta enemmän henkiä voidaan pelastaa on tärkeää että defibrillaattori on käytettävissä, silloin lisääntyy nimittäin eloonjäämisen mahdollisuus.

Defibrillaattorin käytön oppiminen on yksi osa EA-koulutusta. On siksi hyvä ostaa harjoittelulaite tämän opettamiseen. Täältä meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte te Phillips HeartStart HS Trainer:in joka on siis harjoitteluversio oikeasta mallista. Että on saanut harjoitella defibrillaattorin käyttöä luo osaamista ja turvallisuuden tunnetta. Kurssin aikana saadaan nimittäin tärkeä tieto siitä että sillä ei voida vahingoittaa ketään.

 

Phillips HeartStart HS Trainer- harjoittelulaite joka antaa turvallisuuden tunnetta

Phillips HeartStart HS Trainer on harjoittelu defibrillaattori joka sopii teille jolla on oikea Phillips HeartStart HS1. Useimmat defibrillaattorit toimivat tosin samalla tavalla, Joten jos joskus on opittu tämän käyttäminen osataan myös muita malleja käyttää.

Teidän Phillips HeartStart HS Trainer:in kanssa toimitetaan myös mm. harjoitteluelektrodit sekä säilytyslaukku. Ensiaputarvike.fi:stä voitte ostaa lisää harjoitteluelektrodeja aikuisille sekä lapsille. Meiltä löytyy myös harjoittelukasetteja aikuisille ja lapsille. Kurssin aikana on hyvin tärkeää että osallistujat saavat harjoitella elektrodien sijoittamista keholle optimaaliseen defibrillaattorin takaamiseksi.

Jotta voidaan helposti demonstroida mihin elektrodit tulee asettaa keholle on meillä demotaulu siihen. Tällä tavoin voi osallistujat saada yleisnäkymän siitä mihin ne tulee asettaa. Harjoittelutilanteessa on nimittäin visuaalinen taito helppo omaksua.

 

Antaa realistisen EA-harjoittelun

Ensiaputarvike.fi:stä löydätte myös varusteita niin kuin ulkoisen adapteriteipin jotta voitte käyttää harjoitteludefibrillaattoria torsolle sekä sisäisiä adaptereita. Meillä on toisin sanoen kaikki mitä voitte tarvita jotta voitte tarjota niin hyvän kurssin kuin mahdollista.

Itse Phillips HeartStart HS Trainer toimii lähes samalla tavalla kuin oikea defibrillaattori. Tällä laitteella saavat osallistujat siksi harjoitella laitteen antamien ohjeiden noudattamista. Ääni ohjausten sekä elektrodien asettamisen lisäksi saavat he harjoitella olemaan koskematta nukkeen kun laite käskee näin. Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista kun defibrillaattori analysoi pulssia.

Mikäli olette epävarmoja siitä mitä tuotteita tarvitsette teidän EA-harjoitteluun Phillips HeartStart HS Trainer harjoitteludefibrillaattorin kanssa voitte ottaa yhteyttä meihin Ensiaputarvike.fi:ssä.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä