•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

PHILIPS HEARTSTART FRX TRAINER

Philips HeartStart FRx trainer

Ne jotka ovat paikalla kun sydänpysähdys sattuu voivat auttaa hengenpelastamisessa. Korrektisti suoritettu PPE voi olla ainoa asia mitä vaaditaan. Eloonjäämisen mahdollisuus tosin lisääntyy mikäli käytettävissä on defibrillaattori. Suomesta löytyy defibrillaattori monilta työpaikoilta sekä julkisista tiloista. Jotta niin moni kuin mahdollista uskaltaa tätä käyttää ja jotta heillä olisi ennakko osaamista siitä miten sen kanssa toimitaan on sen oppiminen nyt pakollinen osa EA-kurssia. Yksi tärkeimmistä asioista jonka osallistujat oppivat kurssilla on se että sillä ei voi vahingoittaa ketään.

Jos opetatte PPE:tä on hyvä olla myös harjoitteludefibrillaattori. Mieluiten harjoitteluversio samasta mallista joka löytyy työpaikalta tai julkiselta paikalta. Ensiaputarvike.fi:llä on mm. harjoitteludefibrillaattori Phillips HeartStart FRx mallista eli Phillips HeartStart FRx trainer.

 

Harjoitteludefibrillaattori Phillips HeartStart FRx trainer

Ensiaputarvike.fi:stä löydätte harjoitteludefibrillaattori Phillips HeartStart FRx trainer jossa on englanninkielinen ohjeistus. Laitteessa on samat toiminnot kuin oikeassa defibrillaattorissa jonka myötä se antaa realistisen tunteen harjoitteluun. Tärkeä ero harjoittelulaitteessa on se että se ei anna sähköiskua ja on tämän myötä täysin vaaraton harjoittelussa.

Phillips HeartStart FRx trainerin avulla voivat osallistujat harjoitella ohjeistuksien noudattamista ja näiden suorittamista. Osallistujat saavat mm. harjoitella elektrodien asettelua korrektiin kehon osaan, tämä on jotain mikä voi olla vaikeaa mikäli tätä ei ole koskaan harjoiteltu. Laitteen ohjeistuksien noudattaminen on myös tärkeä taito. Saamalla ennakko osaamista siitä miten defibrillaattori toimii voidaan tätä käyttää rauhallisesti ja varmasti kun kriittinen tilanne ilmaantuu.

 

Tarvikkeita harjoittelulaitteelle

Jos haluatte kantolaukun Phillips HeartStart FRx trainerin säilyttämiseen ja kuljetukseen on meillä Ensiaputarvike.fi:ssä laukku joka on muotoiltu FRx trainerille. Laukun päällä ilmenee myös että siinä säilytetään harjoittelulaitetta. Tällä tavoin ei ole riskiä että joka ottaa väärän laitteen käyttöön.

Jotta harjoitteluita Phillips HeartStart FRx trainerilla voidaan suorittaan tarvitaan harjoitteluelektrodeja. Meiltä löydät siksi oikeat vaihtoelektrodit sekä harjoittelukasetit. Ne elektrodit jotka sopivat harjoittelulaitteette toimivat noin sadassa harjoittelussa. Jos pidätte niistä huolta oikealla tavalla ovat ne siis hyvä investointi joita voidaan käyttää pitkän aikaa.

 

Harjoittelu defibrillaattorin kanssa tekee suuren eron

Britanniassa tehdyn tutkimuksen, Attitudes to Cardiopulmonary Resuscitation and Defibrillator Use: A Survey of UK Adults in 2017: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/JAHA.117.008267, mukaan oli heillä jotka olivat harjoitelleet defibrillaattorin kanssa suurempi todennäköisyys käyttää tätä oikeassa tilanteessa. Tämä näyttää siis sen että harjoittelu defibrillaattorin kanssa on tärkeää jotta enemmän ihmisiä uskaltaa käyttää sitä oikeasti.

Suurin osa jotka olivat saaneet koulutusta defibrillaattorin käyttöön olivat saanet tämän työpaikallaan. EA-koulutukset defibrillaattorilla lisäävät siis ihmisten halukkuutta käyttää defibrillaattoria jolloin se lisää halukkuutta pelastaa henkiä.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä