•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart FR3 trainer

  Suomessa sairastuu moni sydänpysähdykseen joka vuosi. Kaikkiaan 5000-10 000 ihmistä sairastuu sydänpysähdykseen työpaikoilla ja kodeissa, eli pitkän matkan päässä ambulanssista ja lääkäreistä. Tutkimuksen mukaan: Hjärtsäkerhet på svenska hälso- och finessanläggningar: är hjärt- och kärlsjukdomar,  on sydän-verisuonisairaudet tavallisin kuolinsyy Suomessa. Noin 40 prosentilla on nimittäin tämä sairaus johtavana syynä kuolemaan. Sydän ja verisuoni sairauksissa on monet riskitekijät ja riski sairastua sydänpysähdykseen voi olla suuri vaikka tätä ei edes itse tiedä. Sydänpysähdys ilmaantuu nimittäin yhtäkkiä ilman varotuksia. Mikäli defibrillaattori löytyy läheltä lisääntyy eloonjäämisen mahdollisuus, tosin eivät kaikki uskalla tätä käyttää.

  Demonstroi miten defibrillaattori toimii

  Monilla on käsite että defibrillaattorin käyttäminen on vaarallista. Että siinä on riski että se antaa sähköiskun sen käyttäjälle sekä sairastuneelle. Defibrillaattoria on tosin täysin turvallista käyttää. Harjoittelulaite Phillips HeartStart FR3 Trainerin avulla voitte helposti demonstroida miten defibrillaattori toimii ja kurssin osallistujat voivat itse saada käytännön harjoittelua tämän käytössä. Tällä tavoin voivat he päästä pelkonsa yli jolloin mahdollisuus siihen että he uskaltavat käyttää defibrillaattoria tositilanteessa lisääntyy merkittävästi.

   

   

  Opeta ensiapua Phillips HeartStart FR3 Trainerin avulla

  Defibrillaattori joka löytyy lähistöltä ja joka voidaan ottaa käyttöön nopeasti vähentää riksiä että ihminen kuolee sydänpysähdykseen: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.102.suppl_1.I-60. Tänä päivänä löytyy defibrillaattori monilta työpaikoilta ja julkisilta paikoilta. Asettamalla se näkyväksi ja helposti saataville voidaan sitä nopeasti käyttää kriittisissä tilanteissa.

  Jos aiotte pitää EA-kurssin työpaikalla josta löytyy Phillips HeartStart FR3 on suuri etu käyttää Phillips HeartStart FR3 traineria kurssilla. Tarjoamalla osallistujille mahdollisuuden harjoitella samalla laitteella kuin sillä joka löytyy työpaikalta tulevat he tuntemaan itsensä varmemmiksi kun sitä tarvitaan käyttää oikeasti.

   

   

  Defibrillaattori laukun kanssa tai ilman

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte Phillips HeartStart FR3 trainerin. Tähän löytyy myös kaukosäädin jolla voitte ohjata harjoittelulaitetta, tämä antaa teille enemmän kontrollia harjoittelun eri vaiheissa. Harjoittelulaite toimii samalla tapaa kuin oikea defibrillaattori ja sitä voidaan käyttää yhdessä tiettyjen EA-nukkejen kanssa Laerdalilta. Phillips HeartStart FR3 traineri voidaan ostaa myös kovan laukun kanssa joka antaa älykkään ja turvallisen säilytyksen laitteelle.

   

   

  Kaikki varusteet harjoittelulaitteelle

  Kaukosäätimen lisäksi voitte myös ostaa lapsiavaimen teidän harjoittelulaitteelle jotta voitte näyttää miten lapsiasetus toimii. Meiltä löytyy myös harjoitteluelektrodeja jotka sopivat teidän  Phillips HeartStart FR3 traineriin sekä harjoitteluelektrodien kaapelit.

  Me voimme suositella HeartStart FR3 koulutuspakettia joka sisältää mm. ladattavan harjoitteluakun sekä harjoitteluelektrodit. Koulutuspakettia voidaan nimittäin käyttää teidän oikean defibrillaattorin kanssa- Teidän Phillips HeartStart FR3. Täältä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte kerta kaikkiaan kaikki ne osat joita voitte ajatella tarvitsevanne teidän EA-koulutukseen. Mikäli teillä on kysymyksiä meidän tarjonnasta voitte aina olla yhteydessä meihin.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys