•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart FR2 trainer

  Defibrillaattorin käyttö on pakollinen osa EA-koulutusta. Tarjoamalla mahdollisuuden harjoitteluun defibrilaattorin avulla Phillips HeartStart FR2 trainerin avulla voitte auttaa enemmän ihmisiä tuntemaan itsensä turvalliseksi ja varmaksi kun defibrillaattoria tarvitaan käyttää kriittisessä tilanteessa.

  Joka vuosi sairastuu noin 10 000 suomalaista sydänpysähdykseen ja 2/3 näistä sydänpysähdyksistä tapahtuu sairaalan ulkopuolella. Ne sattuvat siis kotona, työpaikalla ja ulkona. Kaiken ikäiset ihmiset voivat sairastua sydänpysähdykseen, niin lapset kuin aikuiset. Vuonna 2013 pystyttiin 1 200 ihmisen henki pelastaamaan PPE:n ja defibrillaattorin avulla. Kaikki tutkimuksen Livet efter ett hjärtstopp – ur ett patientperspektiv: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:901364/FULLTEXT01.pdf mukaan.

  PPE on elintärkeää sydänpysähdykseen sairastuneen ihmisen pelastamiseen. Jotta oikeasti voidaan lisätä eloonjäämisen mahdollisuutta on tosin defibrillaattori tärkeä apuväline. Noin 3 miljoonaa ruotsalaista on koulutettu EA antamiseen ja lisää koulutettuja tarvitaan.

   

  Phillips HeartStart FR2 trainerin antaa todellisuudentuntuisen harjoittelun

  Jos pidätte EA-kurssin työpaikalla jossa on Phillips Heartstart FR2 käytössä on optimaalista suorittaa harjoittelu Phillips HeartStart FR2 trainerin avulla. Tällä tavalla saavat osallistujat oppia käyttämään juuri sitä defbrillaattoria jonka kanssa he mahdollisesti itse joutuvat joskus toimia.

  Phillips HeartStart FR2 traineri toimii samalla tavalla kuin oikea laite. Ainoa ero on että harjoittelulaite ei anna sähköiskua. Sitä on siis täysin turvallista käyttää, myös heille jotka ovat epävarmoja. Harjoittelulaitteella voivat osallistujat käydä kaikki vaiheet läpi lukuunottamatta sähköiskua.

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte myös ladattavat harjoitteluakun Phillips HeartStart FR2 trainerille. Akun lisäksi sisältyy myös pari harjoitteluelektrodia.

   

   

  Defibrillaattori EA-kursille

  Ensiaputarvike.fi:stä löytyy myös lisää varusteita harjoittelulaitteelle mikäli tarvitsette uusia näitä. Mm. löytyy meiltä kaukosäädin jolla voitte ohjata harjoittelulaitetta sekä uusia harjoitteluelektrodeja. Mikäli olette epävarmoja siitä mitä tarvitsette teidän Phillips HeartStart FR2 trainerille voitte aina olla yhteydessä meihin Ensiaputarvike.fi:hin apua ja vinkkejä varten.

   

   

  Harjoittelulaite käy läpi kaikki vaiheet

  Phillips HeartStart FR2 trainerin avulla voitte helposti käydä pakollisen osan läpi teidän kurssilla joka käsittää defibrillaattorin käyttöä. Harjoittelulaitteella voivat kaikki osallistujat harjoitella elektrodien asettamista oikeaan kohtaan kehoa sekä noudattaa laitteen käskyjä.

  Harjoittelulaite on hyvin tärkeä osa EA-koulutusta ja defibrillaattori on sen lisäksi pakollinen osa tätä. Realistisella kopiolla laitteesta sekä todellisuudenuskoisella harjoittelulla luodaan oikeat edellytykset jotta enemmän ihmisiä voi pelastaa henkiä defbirillaattorin avulla.

  Harjoittelulaitteella voitte käydä läpi kaikki perusteelliset toiminnot jotka defibrillaattorista löytyy. Sen lisäksi voitte käydä läpi kaikki vaiheet ja käydä läpi miten sitä käytetään korrektilla tavalla. Osallistujat saavat tällöin nähdä miten elektrodit asetetaan oikein ja sydänrytmi analysoidaan.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys