•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips-harjoitusdefibrillaattorit

  Meiltä löydät laajan valikoiman Philips-harjoitusdefibrillaattoreita, jotka auttavat olemaan valmis hätätilanteessa. Philips on tunnettu innovatiivisista ja luotettavista lääkintäteknologiatuotteistaan, eivätkä harjoitusdefibrillaattorit ole poikkeus. Philips HeartStart -harjoittelulaitteella voit harjoitella ja valmistautua käyttämään defibrillaattoria nopeasti ja tehokkaasti todellisessa hätätilanteessa.

  Philips HeartStart harjoittelulaite - laatua ja luotettavuutta

  Niille, joille elvytys on uutta tai jotka haluavat parantaa taitojaan, Philips HeartStart harjoittelulaite on täydellinen työkalu. Nämä harjoitusdefibrillaattorit on erityisesti suunniteltu simuloimaan tosielämän tilanteita ja auttamaan käyttäjiä ymmärtämään defibrillaattorin käytön perusvaiheet oikein.

   

  Ominaisuudet ja edut:

  Realistinen simulaatio: Philips HeartStart harjoittelulaite simuloi erilaisia sydänpysähdystilanteita realistisen koulutuksen tarjoamiseksi.

  Käyttäjäystävällinen: Ne ovat helppokäyttöisiä ja sisältävät selkeät ohjeet, jotka ohjaavat sinua prosessin jokaisessa vaiheessa.

  Joustava: Philipsin harjoitusdefibrillaattorit soveltuvat sekä yksilölliseen että ryhmäkoulutukseen.

   

  Philips-harjoitusdefibrillaattoreiden valikoimamme

  Tarjoamme erilaisia Philipsin harjoitusdefibrillaattorimalleja erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Etsitpä sitten perusmallia henkilökohtaiseen käyttöön tai edistyneempää mallia ammatilliseen koulutukseen, meillä on jotain sinulle.

   

  Turvallisuus ja laatu Philipsin kanssa

  Valitsemalla Philipsin harjoitusdefibrillaattorin, valitset korkealaatuisen työkalun, joka auttaa sinua valmistautumaan pelastamaan ihmishenkiä. Se on turvallisuuteen ja valmiuteen tehty investointi, jota ei pidä aliarvioida.

  Osta Philips HeartStart -harjoittelulaite tänään ja ota askel kohti valmiutta pelastaa henkiä hätätilanteissa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tarpeisiisi sopivan mallin valitsemisessa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys