•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

LIFETEK AED7000 TRAINER

Lifetek AED7000 trainer

Jokainen osaa käyttää defibrillaattoria. Ne on suunniteltu niin helppokäyttöisiksi että ainut asia, joka käyttäjän tulee tehdä on kuunnella laitteen ääniopastusta. Defibrillaattori hoitaa kaiken muun työn itsekseen.

Harjoittelemalla defibrillaattorin Lifetek AED7000 käyttöä, useampi henkilö tulee uskaltautumaan käyttämään sitä. Harjoittelemalla harjoitusdefibrillaattorilla Lifetek AED7000 saadaan tärkeää tietoa miten elektrodit asetetaan keholle oikein jotta ne toimivat optimaalisesti. Harjoitus antaa tietoa ja turvallisuutta, joka luo rauhallisen ja järjestelmällisen työtavan jos defibrillaattoria joutuu käyttämään aidon sydänpysähdyksen sattuessa.

 

Nollaa sydämen sähköinen kaaos defibrillaattorilla

Sydämen pumppaustehon ja hapettamisen heikennys aiheuttaa sydänpysähdyksen. Sydämen sähköinen järjestelmä lakkaa toimimasta ja syntyy sähköinen kaaos. Voidakseen auttaa sydänpysähdyksen kohdannutta henkilöä on tutkimuksen mukaan: ’’Från lidande till hopp&quot’’: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:905360/FULLTEXT01.pdf,, välittömästi aloitettava hengenpelastus PPE:n ja defibrillaattorin avulla. Ainoastaan defibrillaattorilla voidan nollata sydämen sähköinen kaaos.

Mikäli teillä on käytössä Lifetek AED7000 on Lifetek AED7000 trainer paras mahdollinen harjoitusdefibrillaattori PPE-koulutuksessa. Harjoitusdefibrillaattorilla voitte opastaa miten se käytetään, jonka jälkeen osallistujat voivat itse kokeilla sen käyttämistä.

 

Lifetek AED7000 trainer - täydelliseen harjoitussessioon

Lifetek AED7000 trainer toimii täsmälleen samalla tavalla kuin sen todellinen versio - Lifetek AED7000 defibrillaattori. Ainoana erona on, että harjoituslaite ei pysty antamaan iskua. Näin ollen se on harjoitellessa vaaraton. Osallistujat saavat erittäin hyvää ja seikkaperäistä harjoitusta samalla kun, ei tuhlata todellisen defibrillaattorin akkua.

Lifetek AED7000 trainerilla on rauhalliset ja selvät ääniohjeet, joita osallistujat saavat seurata harjoitustilanteessa. He oppivat asettamaan elektrodit oikealla tavalla keholle sekä miten odotetaan eikä kosketa kehoa kun laite skannaa ja analysoi sydämen toimintaa. On esimerkiksi erittäin tärkeää että ei kosketa kehoon mikäli defibrillaattori päättää antaa iskun.

Ääniohjeet ovat samat kuin todellisessa defibrillaattorissa - sydänrytmiä ei toki analysoida ennen kuin käyttäjä asettaa elektrodipistokkeen aktiivisesti laitteeseen.

 

Harjoitusdefibrillaattori Lifetek AED7000 trainer antaa tärkeitä opetuksia

Harjoitusdefibrillaattori Lifetek AED7000 trainerin mukana seuraa kaukosäädin, jolla voitte ohjaajana tarkistaa PPE-koulutusta. Tällä harjoitusdefibrillaattorilla voitte helposti tehdä koulutuksesta mahdollisimman realistisen ja todenmukaisen.

Lifetek AED7000 defibrillaattori on erittäin suosittu vaihtoehto - siksi Lifetek AED7000 trainer on erittäin hyvä sijoitus. Sitä voidaan käyttää monessa harjoitustilaisuudessa koska se on erittäin hyvälaatuinen. Syystä että, useimmat defibrillaattorit toimivat samalla tavalla, voivat he, jotka ovat harjoitelleet Lifetek AED7000 trainerilla, myöskin käyttää muita defibrillaattoreita.

Lifetek AED7000 trainer harjoituksessa tulee opeattaa että defibrillaattorin käyttö on vaaratonta. On mahdotonta antaa itselleen tai potilaallee iskua vahingossa. Laite säätelee iskuja ja päättää milloin niitä annetaan. Tämän opetuksen myötä yhä useampi tuntee olonsa turvalliseksi defibrillaattorin käytössä.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä