•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • LIFETEK AED7000 TRAINER

  Jokainen osaa käyttää defibrillaattoria! Laitteet on suunniteltu niin helppokäyttöisiksi että ainut asia, joka käyttäjän tulee tehdä on kuunnella laitteen ääniopastusta. Defibrillaattori hoitaa kaiken muun työn.

  Harjoittelemalla defibrillaattorin Lifetek AED7000 käyttöä, useampi henkilö tulee uskaltautumaan käyttämään sitä. Harjoitus antaa oppia ja turvallisuuden tunnetta, joka luo rauhallisen ja järjestelmällisen työtavan jos defibrillaattoria joutuu käyttämään aidon sydänpysähdyksen sattuessa.

  Mikäli teillä on käytössä Lifetek AED7000 on Lifetek AED7000 trainer paras mahdollinen harjoitusdefibrillaattori PPE-koulutuksessa. Toisaalta eri defibrillaatorien käyttö on hyvin samantyylistä, jonka vuoksi eri malleilla harjoitelleilla osaavat hyvin käyttää myös muita defibrillaattoreita.

   

  Lifetek AED7000 trainer - täydelliseen harjoitukseen

  Lifetek AED7000 trainer toimii täsmälleen samalla tavalla kuin sen todellinen versio - Lifetek AED7000 defibrillaattori. Ainoana erona on, että harjoituslaite ei pysty antamaan iskua. Näin ollen se on harjoitellessa vaaraton. Osallistujat saavat erittäin hyvää ja yksityiskohtaista harjoitusta ilman, että oikean laitteen akkua tuhlataan.

  Lifetek AED7000 trainerilla on rauhalliset ja selvät ääniohjeet, joita osallistujat saavat seurata harjoitustilanteessa. He oppivat asettamaan elektrodit oikealla tavalla keholle sekä miten toimitaan koskematta elottomaan, kun laite analysoi sydämen rytmiä. On esimerkiksi erittäin tärkeää olla koskematta elottomaan, kun laite antaa iskun.

  Ääniohjeet ovat samat kuin todellisessa defibrillaattorissa - sydänrytmiä ei toki analysoida ennen kuin käyttäjä asettaa elektrodipistokkeen aktiivisesti laitteeseen.

   

   

  Harjoitusdefibrillaattori Lifetek AED7000 trainer antaa tärkeitä opetuksia

  Harjoitusdefibrillaattori Lifetek AED7000 trainerin mukana seuraa kaukosäädin, jolla kouluttaja voi hallita ja seurata harjoituksen kulkua. Tällä harjoitusdefibrillaattorilla koulutus voidaan toteuttaa mahdollisimman realistisesti ja todenmukaisesti.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys