•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Lifepak-harjoitusdefibrillaattorit

  Sydänpysähdys voi tapahtua odottamatta ja missä tahansa. Jokainen sekunti on arvokas, kun on kyse elämän pelastamisesta, ja defibrillaattorin käytön osaaminen voi olla ero elämän ja kuoleman välillä. Verkkokaupastamme löydät korkealaatuisia Lifepak-harjoitusdefibrillaattoreita, jotka auttavat sinua kouluttamaan itseäsi ja muita elämää pelastavissa tekniikoissa.

  Lifepak-koulutuslaite: valmistaudu tosielämän tilanteisiin

  Lifepak-koulutuslaite on täydellinen työkalu defibrillaattorin oikean käytön oppimiseen. Lifepak-koulutuslaitteella voit harjoitella realistisia tilanteita ja tulla sinuiksi laitteen kanssa ennen kuin joudut todelliseen hätätilanteeseen. Lifepak-koulutuslaite simuloi oikean defibrillaattorin toimintoja, joten voit harjoitella elektrodien asettamista, sähköiskujen antamista ja muita tärkeitä elvytysprosessin vaiheita.

   

  Lifepak-harjoitusdefibrillaattorit: harjoittele laadukkailla välineillä

  On tärkeää harjoitella laitteilla, jotka muistuttavat oikeita, todellisessa hätätilanteessa vastaan tulevia laitteita. Lifepak-harjoitusdefibrillaattorit on suunniteltu jäljittelemään terveydenhuollon ammattilaisten ja julkisyhteisöjen käyttämien defibrillaattorien tuntumaa ja toimintoja. Harjoittelemalla Lifepak-harjoitusdefibrillaattorilla saat itseluottamusta ja tietoa defibrillaattorin tehokkaasta käsittelystä.

   

  Lifepak: luotettava brändi

  Kun kyseessä ovat defibrillaattorit, on tärkeää luottaa laatuun ja suorituskykyyn. Lifepak on tunnettu brändi, johon terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa luottavat. Lifepak-harjoitusdefibrillaattorin tai koulutuslaitteen kanssa tiedät harjoittelevasi luotettavalla, tarkalla ja realistisella laitteella.

   

  Ole valmis toimimaan

  Olitpa sitten terveydenhuollon ammattilainen, työnantaja, joka haluaa kouluttaa henkilöstöään, tai henkilö, joka haluaa oppia elämää pelastavia taitoja, Lifepak-harjoitusdefibrillaattori on erinomainen valinta. Tutustu Lifepak-koulutuslaitteiden ja harjoitusdefibrillaattoreiden valikoimaamme ja ota askel kohti valmistautumista pelastamaan elämiä, kun sitä eniten tarvitaan.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys