•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • AED-harjoitusdefibrillaattorit

  Tervetuloa AED-harjoitusdefibrillaattoreiden ja AED-koulutuslaitteiden sivullemme! Täältä löydät laajan valikoiman harjoittelulaitteita, jotka auttavat sinua ja muita opettelemaan elintärkeitä toimenpiteitä sydänpysähdyksen aikana. On tärkeää olla valmistautunut ja tietää, miten AED-laitetta käytetään hätätilanteessa. AED-koulutuslaitteen avulla voit harjoitella defibrillaattorin käyttöä turvallisesti ilman vahinkojen vaaraa.

  Mikä on AED-harjoitusdefibrillaattori?

  AED, eli automaattinen ulkoinen defibrillaattori, on tarkoitettu henkilölle, joka on kärsinyt sydänpysähdyksen. AED-harjoitusdefibrillaattori, jota kutsutaan myös AED-koulutuslaitteeksi, on opetusväline, joka on suunniteltu muistuttamaan oikeaa AED-laitetta mutta ei anna sähköiskua. Sitä käytetään elvytyksen ja AED-laitteen käytön opettamiseen ja harjoitteluun.

   

  AED-koulutuslaitteiden ja AED-harjoitusdefibrillaattoreiden valikoimamme

  Perusmallit

  Täydellisiä niille, jotka haluavat perustiedot siitä, miten AED toimii. Perusmallit ovat yleensä yksinkertaisia ja käyttäjäystävällisiä.

  Edistyneet mallit

  Kokeneemmille käyttäjille, jotka haluavat saada syvällisemmän ymmärryksen ja harjoitella erilaisia tilanteita. Edistyneissä AED-koulutuslaitteissa on usein enemmän asetuksia ja ominaisuuksia.

  AED-harjoitusdefibrillaattorit pediatrisella tilalla

  Jotkut AED-koulutuslaitteet sisältävät myös "pediatrisen tilan" lapsille tarkoitetun AED:n käytön simuloimiseksi. Erittäin tärkeä niille, jotka työskentelevät lastenhoidossa tai ympäristöissä, joissa on lapsia.

  Paketit, jotka sisältävät AED-koulutuslaitteen ja tarvikkeet

  Kokonaisvaltaista koulutuskokemusta varten tarjoamme paketteja, jotka sisältävät AED-koulutuslaitteen sekä käytännöllisiä tarvikkeita, kuten elektrodeja, harjoitusnukkeja ja kantolaukkuja.

   

  Miksi valita AED-harjoitusdefibrillaattori?

  Elvytystaidot ja AED-laitteen käytön osaaminen voivat olla elämän ja kuoleman kysymys. AED-harjoitusdefibrillaattorin avulla voit:

  - Harjoitella AED-laitteen käyttöä hallitussa ympäristössä

  - Parantaa kykyäsi reagoida nopeasti hätätilanteessa

  - Tuntea itsesi varmemmaksi elämän pelastamisen tiedoissasi

   

  Ota yhteyttä

  Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko apua tarpeisiisi sopivan AED-harjoitusdefibrillaattorin valinnassa? Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

  Ota askel kohti elämän pelastajaksi tulemista

  Tutustu AED-koulutuslaitteiden ja -harjoitusdefibrillaattoreiden valikoimaamme jo tänään.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys