•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Evakuointi- ja pelastusvarustukset

  Jotta vaikeasti loukkaantuneet ja liikuntarajoitteiset henkilöt voidaan evakuoida rakennuksesta, on tärkeä olla siihen soveltuvat varusteet. Portaat ovat yleisin ongelma sujuvalle evakuoinnille. Portaita varten on kuitenkin olemassa erityinen kantotuoli.

  Evakuointi- ja pelastusvarusteet

  Tämän kaltaista tuolia voidaan käyttää myös muissa tilanteissa kuin evakuointiin. Hissi on saattanut mennä epäkuntoon ja kollega pyörätuolissa täytyy saada alas tai ylös portaita pitkin. Liikuntarajoitteiset henkilöt tulee myös pystyä evakuoimaan nopeasti ja tämä apuväline on oiva varuste hätätilanteissa kuten evakuoinnissa.

   

  Yksin hallittava Excel evakuointituoli

  Evakuointituolin olemassaolo on äärimmäisen tärkeää liikuntarajoitteiselle, joka pyörätuolissa, käyttää rollaattoria tai jolla on muuten alentunut liikuntakyky. On tärkeää, että evakuointi- ja pelastusvälineet ovat aina saatavilla ja että asianmukainen poistumistie on käytettävissä.

  Excel evakuointituoli on erityisen hyvä voidaksenne evakuoida liikuntarajoitteisia henkilöitä hätätilanteissa portaita pitkin. Tuolia voidaan luonnollisesti käyttää myös loukkaantuneille ihmisille. Tuolissa on kumitelat, joilla nopeutta on helppo hallita. Näin voitte varmistaa turvallisen ja varman kiipeämisen portaita pitkin. Excel evakuointituoli on kokoon taitettava ja hyvin helppo säilyttää. Tuolia käyttämään riittää yksi henkilö.

   

   

  Kuljetustuoli evakuoimiseen portaissa

  Kuljetustuolilla liikuntarajoitteinen voi saada apua poistumisessa ja evakuoinnissa. Meiltä löydät kuljetustuolin, jossa on 3-pyöräinen järjestelmä, joka on erityisen hyvä apu evakuoimisessa portaita pitkin. Tämän tuolin kantamiseen tulee olla kaksi-neljä henkilöä. Tuoli on helposti kasattava ja säilytettävä.

   

   

  Kuljetustuoli tasaisille pinnoille

  Kuljetustuolin käyttötarkoitus ei tarvitse aina olla evakuointi portaita pitkin. Mikäli ei ole tarvetta evakuoida portaita pitkin, voi kuljetustuoli neljällä pyörällä olla hyvä ratkaisu. Liikuntarajoitteinen istuu turvallisesti kiinnitettynä tuoliin vyöllä. Lisäksi sen voi taittaa kasaan ja säilyttää seinällä, kun sitä ei käytetä.

   

   

  Säädettävä pelastuspatja

  Pelastuspatja Premium Evacuslider on oiva valinta liikuntarajoitteisen tai vammautuneen nopeaan ja turvalliseen evakuointiin. Patja on säädettävä ja voidaan siis käyttää sekä aikuisten että lasten evakuoimiseen. Liikuntarajoitteista kuljetetaan vaakatasossa makuulla ja patjan hallintaan tarvitaan yksi tai kaksi henkilöä. 

  Varmistakaa, että kaikki henkilöt rakennuksessa tietävät missä teidän evakuointi- ja pelastusvälineenne sijaitsevat. Tällä tavalla ne voidaan nopeasti ottaa käyttöön hätätilanteissa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys