•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

Ensiapupussit

Ensiapulaukku

Hankkiessanne ensiapulaukun on tärkeää miettiä tarkkaan mitä tuotteita tulette mahdollisesti tarvitsemaan. Ensiapulaukku ei pidä sisältää runsaasti sellaisia tuotteita, joita ette ymmärrä mihin niitä käytetään, tai vielä pahempaa - liian vähän tarvikkeita, joka johtaa siihen että teillä ei ole tarvittavat apuvälineet kun niitä tarvitaan.

 

Ambulanssihenkilökunnan kehittämä

Ensiaputarvikkeen ensiapulaukku on erittäin sulava, kannettava laukku, hyvin suunnitelulla sisällöllä. Ensiapulaukun sisältö on ambulanssihenkilökunnan suunnittelema, he tietävät mitä tarvitaan onnettomuuden sattuessa. Laukku ei ole täpötäynnä, vaan tuotteilla on todellinen toiminta, joka voi auttaa teitä onnettomuuden sattuessa.

Ambulanssihenkilökunta, joka on osallistunut laukun sisällön suunnitteluun, työskentelevät päivittäin ensivastehoidossa ja näin ollen tietävät, mitkä tuotteet ovat tärkeimmät. Heillä yksinkertaisesti on se tieto ja kokemus, jota tarvitaan ensiapulaukun suunnittelussa.

 

Ensiapulaukku kaikkiin ympäristöihin

Meidän ensiapulaukussamme, Arky:sta, on kaikki mitä tarvitsette hätätilanteessa. Siinä on laastareita, siteitä eri koossa, kompressiositeitä, desinfiointiainetta, sakset, hengityspyyhe, kylmäkompressio, hanskat ja muuta. Koko sisältö täyttää tärkeät toiminnot jota tarvitsette vuotojen tyrehdyttämiseen, palovammojen jäähdytykseen, laastarit pieniin leikkuu haavoihin tai vastaaviin.

Ensiapulaukkua on helppo kuljettaa, se on pieni ja kevyt. Se kestää myös hyvin iskuja, pölyä ja kosteutta.

Tämä laukku on erinomainen sekä työpaikoilla ja julkisissa tiloissa kuten urheiluhalleissa, kodeissa tai kesämökillä. Se sopii erinomaisesti myös PPE koulutukseen.

 

Ensiapulaukku, kaikki leikkuuhaavoista merkittäviin verenvuotoihin

Saapuessa ensimmäisenä onnettomuuspaikalle on tärkeää olla hyvin valmistautunut. Onnettomuuksia sattuu joka paikassa ja ensiapulaukku tulee aina olla saatavilla niin kodissa kuin kaikissa ympäristöissä joissa ihmiset liikkuvat.

Onnettomuus joka voidaan hoitaa ensiapulaukun sisällöllä voi olla pieniä haavoja, mutta myös voimakkaita vuotoja.

 

Hätätilanteiden käsittely

Ensiavun antaminen niin pian kuin mahdollista voi Suomen EA-neuvoston mukaan: https://www.hlr.nu/forsta-hjalpen/, estää vakavat seuraukset. Onnettomuuden sattuessa on tärkeää yrittää ensin paikantta missä vahingot ovat ja kuinka vakavia ne ovat. Jos vahingot ovat niin vakavia että on kutsuttava ambulanssi tulee heti soittaa numeroon 112. Nopea vahinkojen hallinta voi olla henkeä pelastavaa ja tulee tapahtua varovasti.

Ensiaputarvikkeen ensiapulaukulla voitte hoitaa monta hätätilannetta. Se sisältää tarvikkeita, joilla voitte estää shokkitilanteet ja voitte auttaa liikenneonnettomuuksissa. Ei ole olemassa sellaista hätätilannetta, jossa ensiapulaukku ei olisi hyvä olla käden ulottuvilla. 

Uhri on laitettava vakaaseen sivuttaisasentoon mikäli se on tarpeellista. Tarkista, että uhri hengittää ja hengitystiet ovat vapaat. Ensiapulaukulla voitte vähentää kärsimystä sekä välttää tilanteen pahenemista - voitte pelastaa henkiä ja näyttää kantavanne huolta lähimmäisistä.

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä