•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
Little Baby QCPR 4-pack Little Baby QCPR 4-pack

Little Baby QCPR 4-pack

Asiakkaiden arvio:
€900
Väri
Saatavana
Backorder tuote
.
Backorder tuote
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Tuote Kuvaus:

Little Baby QCPR 4 kpl

Little Baby QCPR 4-kpl sisältää uusinta tekniikkaa vauvojen PPE-tekniikan oppimiseen. Digitaalisen QCPR tekniikan avulla osallistujat saavat suoraa palautetta siitä, suorittavatko he puhaltamisen ja rintakehän painelun oikein. Käytä ilmaista CPR instructor -sovellusta ja osta opas, joka yhdistetään suoraan nukkeen palautetta varten. Useimmiten hukkuminen tai tukehtuminen aiheuttaa sydämenpysähdyksen vauvoilla, minkä vuoksi on tärkeää tietää, kuinka vierasesineet poistetaan hengitysteistä sen lisäksi, että elvytys osataan suorittaa oikein. Vaikka osaisit elvytyksen aikuisille, vauvojen ja lasten tekniikka on hieman erilainen. Little Baby QCPR on suunniteltu opettamaan oikeaa tekniikkaa ja Little Baby QCPR 4-kpl sopii täydellisesti suuremmille opetusryhmille vauvojen elvytyksen opettamiseen.  

PPE-nuken vartalolla on todentuntuinen anatomia, joka kuvastaa vauvojen vartaloa ja hengitysteiden toimintaa. Nämä ovat tärkeitä elvytysnuken ominaisuuksia, sillä ne auttavat osallistujia oppimaan oikean tekniikan. He saavat kokea miltä esimerkiksi rintakehän painelun tulisi tuntua ja kuinka ottaa oikea ote nenästä ja leuasta suu nenää vasten -metodia varten ja kuinka avata hengitystiet. 

 

Vauvojen elvytys

Koska vauvat ja pienet lapset kärsivät yleisimmin tukehtumisen aiheuttamatta sydämenpysähdyksestä, kun jokin on juuttunut vauvan kurkkuun, on tärkeää opetella poistamaan hengitysteitä tukkivia vierasesineitä. Tätä ei voida suorittaa käyttäen Heimlichin otetta, vaan sen sijaan on käytettävä rintalastan painelua, lapaluiden väliin lyöntiä tai puhalluksia

 

Realistiset elvytysnuket kursseille

Little Baby QCPR 4-kpl on tehty antamaan todentuntinen kokemus elvytyksen suorittamisesta oikein. Nuken hengitysteiden avaamiseksi päätä on taivutettava taaksepäin. Baby Anne-nukke myös vastaa realistisesti paineluihin. Tämä tuote toimitetaan 4kpl settinä, jolloin useammat osallistujat voivat harjoitella samanaikaisesti, joten se sopii täydellisesti elvytyskursseille ja ryhmäopetukseen. Nukke on todella helppokäyttöinen, ja se tarvitsee vain hyvin vähän valmisteluja. Mukana olevista käyttöohjeista selviää, kuinka nukkea käytetään. Baby Anne 4 kpl -pakkauksen mukana toimitetaan pehmeä pussi kuljetusta ja säilytystä varten, kertakäyttöiset ilmatiet, desinfiointiaineet ja vierasesineet harjoittelua varten.

Little Baby QCPR 4kpl -pakkaus painaa alle kuusi kiloa, joten nukkeja on helppo kuljettaa mukana, ja ne sopivat hyvin kursseille, joita pidetään eri paikoissa. Nuket on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja ne on helppo puhdistaa. Hyvän hygienian ylläpitämiseksi kurssilla on saatavana myös kasvoliinoja, jotka vaihdetaan jokaisen osallistujan jälkeen, sekä puhdistusliinoja ja kertakäyttöilmateitä. Kasvot ovat uudelleenkäytettäviä, sillä ne voidaan irroittaa, puhdistaa ja kiinnittää uudelleen paikalleen. Nämä asiat tekevät Little Baby 4kpl setistä hyvän valinnan – parasta laatua ja mahdollisuus vaihtaa kuluneita osia.

 

Yhdistä juniorinukkeihin

Harjoittelu Little Baby QCPR 4kpl-setillä voidaan hyvin yhdistää Resusci Baby QCPR-nukkeen, sekä Little juniorinukkeihin, jotka on suunniteltu elvytyksen opetteluun yli vuoden ikäisille lapsille. Harjoittelu sekä vauva että juniorinukeilla on tärkeää henkilöille, jotka työskentelevät kaiken ikäisten lasten kanssa, kuten esikoulussa ja päivähoidossa. 4kpl setti.
Tunnus:
131-01050

Asiakirjat:
attachment Flyer Little Baby QCPR
Tuotearvostelut
-
Svenska English Suomi Dansk Eesti

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä

Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

Yksityishenkilönä Yritys