•  E-lasku
  •  Nopea 9 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:
Little Baby QCPR 4-pack Little Baby QCPR 4-pack

Little Baby QCPR 4-pack

€900
Väri
Saatavana
Backorder tuote
.
Backorder tuote
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Tuote Kuvaus:

Baby Anne 4-pack 

Baby Anne 4-pack on erinomainen apuväline vauvan paineluelvytyksen harjoitteluun. Usein hukkuminen tai tukehtuminen aiheuttaa vauvojen sydämenpysähdyksen, joten on tärkeää tietää, miten irrotat esteet hengitysteistä, lisäksi kuinka suoritat paineluelvytyksen oikein. Vaikka osaat aikuisen paineluelvytyksen, on tekniikka hieman erilainen lasten ja vauvojen kohdalla. Baby Anne on valmistettu opettamaan juuri tämä, ja laadukas Baby Anne 4-packimme sopii täydellisesti isompien ryhmien vauvan paineluelvytyksen opettamiseen. 

Elvytysnuken vartalossa on todenmukainen anatomia, joka kuvastaa vauvan vartaloa ja hengitysteitä. Tämä on tärkeä ominaisuus elvytysnukessa, sillä se auttaa kurssilaisia oppimaan oikean tekniikan. He kokevat miltä esimerkiksi rintapainelun tulee tuntua, sekä kuinka otetaan oikea ote nenästä ja leuasta suusta-suuhun-metodin suorittamiseksi ja hengitysteiden avaamiseksi.

Paineluelvytys vauvalle

Koska vauvat ja pienet lapset saavat sydänpysähdyksen ensisijaisesti tukehtumisen seurauksena, kun jotain on kiinni vauvan kurkussa, on tärkeää harjoitella hengitysteitä tukkivien esineiden irrottamista. Tätä ei voi tehdä vatsaa painamalla kuten aikuiselle, mutta sen sijaan käytetään rinnan painelua, selkään lyöntiä tai puhalluksia. Baby Anne 4-pack on suunniteltu antamaan osallistujien harjoitella juuri tätä, ja pakkaus toimitetaan tukehtumissarjalla, jotta voidaan harjoitella oikeaa tekniikkaa kyseisessä skenaariossa.

Todenmukaiset elvytysnuket kursseille

Baby Anne 4-pack on valmistettu antamaan todenmukainen kokemus, jossa paineluelvytys tulee suorittaa oikein. Nuken hengitysteiden avaamiseksi täytyy päätä taivuttaa taaksepäin. Baby Annella on myös realistiset kompressiot ja rinnankohoamiset. Sen lisäksi, että tämä tuote toimitetaan neljällä nukella, kuudella kertakäyttöilmatiellä ja kymmenellä vieraalla esineellä, se on täydellinen elvytyskursseille ja ryhmäharjoituksiin, sillä useat osallistujat voivat harjoitella samanaikaisesti. Nukke on erittäin helppokäyttöinen ja vaatii hyvin vähän valmisteluja. Mukana tuleva käyttöopas selittää selkeästi, kuinka nukkea käytetään. Baby Anne 4-pack toimitetaan pehmeässä kotelossa kuljettamista ja säilyttämistä varten, sekä kertakäyttöilmateillä, desinfektioaineella ja vierailla esineillä harjoittelua varten.

Yksi Baby Anne 4-pack painaa alle kuusi kiloa, joten nuket on helppo kuljettaa, ja ne sopivat erinomaisesti yrityksille, jotka tarjoavat opetusta eri paikoissa. Nuket on valmistettu kestävästä materiaalista, ja on helppo puhdistaa. Hyvän hygienian säilyttämiseksi opetuksen aikana, mukana tulee kasvopyyhkeitä, jotka vaihdetaan jokaisen osallistujan jälkeen, sekä puhdistuspyyhkeet ja kertakäyttöilmatiet. Kasvot ovat uudelleenkäytettäviä ja helppo irrottaa, puhdistaa ja kiinnittää takaisin. Siksi Baby Anne 4-pack on hintansa arvoinen valinta – edullinen ostaa ja käyttää.

Yhdistä juniornukkeihin

Harjoittelu Baby Anne 4-packilla voidaan yhdistää Resusci Baby-nukkeemme, mutta myös juniornukkeihimme, jotka sopivat yli yksivuotiaiden paineluelvytyksen harjoitteluun. Harjoittelun saaminen sekä vauva- ja juniornukeilla on tärkeää henkilöille, jotka työskentelevät kaikenikäisten lasten kanssa, esimerkiksi esikoulussa tai tarhassa.
Tunnus:
131-01050

Asiakirjat:
attachment Flyer Little Baby QCPR
Svenska Suomi Dansk Eesti

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä