•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Harjoittelu- & koulutusmateriaalipaketit

Koulutuspaketit

Jotta te pystytte opettamaan muille Puhallus-painantaelvytystä parhaimmalla tavalla on hyvä että teillä olisi EA-nukke apua. Tällä tavoin voitte helposti ohjata ja näyttää mitten PPE:tä tulee suorittaa. Sen lisäksi voi osallistujat itse kokeilla PPE:tä. Käytännön harjoittelun avulla tulevat he osittain oppimaan oikean tavan ja osittain muistamaan miten se tehdään helposti.

Meidän ensiaputarvike.fi koulutuspaketin avulla luotte oikeat edellytykset optimaaliseen PPE-harjoitteluun. Pakettiin sisältyy nimittäin nukkeja kaikissa kokoissa, Joka tarkoittaa sitä että osallistujat voivat harjoitella PPE:tä sekä aikuisille, lapsille että vauvoille.

Sydänpysähdykseen voi sairastua kaiken ikäiset ihmiset jolloin tarvitaan eri tekniikoita PPE:n suorittamiseen riippumatta siitä miten iso ihmiskeho on. Siksi on tärkeää osata eri tekniikat eri kokoisille ihmisille.

 

Koulutuspaketti 3 EA-nuken kanssa

Koulutuspakettiin sisältyy seuraavat nuket: Little Anne QCPR, Little Junior QCPR sekä Little Baby QCPR. Tämä perhepaketti tarkoittaa sitä että te voitte opettaa PPE:tä kaiken ikäisille. Vauva kokoisella nukella opetetaan PPE:tä 0-1 vuotiaille. Juniori kokoisella 1-12 vuotiaille ja aikuisen kokoisella teini-ikäisistä aikuisiin.

Koulutuspaketti on Laerdalilta ja se on täydellinen paketti kaikkea mitä tarvitsette teidän EA-kurssia varten. Nuket ovat realistisia ulkonäöltään sekä vaatteiltaan. Pakettiin sisältyy ekstra kasvot, hengitystiet, paristot sekä harjoittelumaton.

Sen lisäksi sisältyy pakettiin kuljetuslaukku pyörillä johon kaikki nuket ja ekstra materiaali mahtuu. Laukussa voidaan näitä sekä säilyttää että kuljettaa turvallisesti. Kaikki nuket käyttävät Laerdalin CPR-tekniikkaa joka antaa osallistujille visuaalista palautetta. Tällä tavoin tietävät he heti mikäli he suorittavat PPE:tä oikealla tavalla tai ei. Tämä on tärkeä apuväline kun esimerkiksi rintapainalluksia harjoitellaan.

 

Opeta PPE:tä simulaatioharjoituksilla

Korrektin Puhallus-painantaelvytyksen suorittaminen on tärkeää joten opettamalla PPE:tä koulutuspaketin avulla voidaan enemmän henkiä pelastaa. Kun henkilö sairastuu sydänpysähdykseen lopettaa sydän veren pumppaamisen kehossa. Tämä johtaa siihen että keho kärsii hapenpuutteesta. Eloonjäämisen mahdollisuuden vuoksi on tärkeää aloittaa PPE niin nopeasti kuin mahdollista: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:387213/FULLTEXT01.pdf.

Ihmiset jotka ovat osallistuneet EA-kurssiin ovat valmistuneimpia nopeasti toimimaan mikäli kriittinen tilanne ilmaantuu. He ovat saanet oppia kurssilla myös sen ettei PPE:n suorittaminen ole vaikeaa tai vaarallista. Mitä enemmän ihmisiä yhteiskunnasta löytyy kenellä on EA-koulutus sen enemmän henkiä voidaan pelastaa. Sydänpysähdykseen sairastuu nimittäin tuhansia joka vuosi yleisillä paikoilla, työpaikoilla sekä kodeissa.

Jotta voitte pitää teidän EA-nuket niin hygieenisinä kuin mahdollista on hyvä tilata myös tarvikkeita kuten kosteuspyyhkeitä sekä hengityssuojia. Täältä meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte kaikki mitä tarvitsette jotta voitte pitää teidän nuket puhtaina. Hengityssuojat ovat täydellinen varuste harjoitteluihin. Näillä voi useampi osallistuja harjoitella PPE:tä samalla nukella. Nuken puhdistukseen voidaan kosteuspyyhkeitä käyttää.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä