•  E-lasku
  •  Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 euron tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

Baby Anne -koulutusnukke

Baby Anne -nukke on erittäin hyvä ja edullinen vaihtoehto Resusci Baby -nukelle. Baby Anne -nuken anatomia on suunniteltu muistuttamaan oikeaa vauvaa, jotta harjoittelutilanne on mahdollisimman aidontuntuinen. Baby Anne on hyödyllinen hankinta sairaanhoidon työntekijöille, pikkulasten vanhemmille, jotka haluavat harjoitella elvytystä hätätilanteitä varten, tai vaikka lastenhoidon työntekijöille.

Baby Anne -nuken ominaisuudet: Tiesitkö, että eräs aikuisten yleinen tapa reagoida on ravistella lasta tai kääntää häntä ylös- ja alaspäin, kun lapsen kurkkuun on joutunut vierasesine? Hätätilanteessa tämä reaktio on luonnollinen, mutta se on väärä tapa toimia. Ravistelun sijaan lapsi tulee asettaa omalle polvelle päinmakuulle ja lyödä häntä kämmenellä napakasti selkään nopealla rytmillä. Jos tämä ei auta, lapsi käännetään selälleen ja rintakehää painellaan nopealla rytmillä. Baby Anne mahdollistaa molempien menetelmien harjoittelun ja ilmatien avaamisen oikein.

Baby Anne painaa noin kilon, ja myös sen pituus ja muut mitat vastaavat oikean vauvan kokoa. Seuraavien ominaisuuksien ansiosta olet valmiina joutuessasi odottamattomaan vaaratilanteeseen:

Nuken ilmatie on suunniteltu niin, että se aukeaa ja ilma kulkee keuhkoihin vain, jos puhallustekniikka on oikea. Päätä taivutetaan taaksepäin samalla kun leukaa nostetaan ylöspäin.

Nuken rintakehä nousee ja laskee painelun tahdissa. Rintakehän jäykkyys vastaa oikeaa vauvan rintakehää painelu-puhalluselvytystä annettaessa.

Baby Anne on suunniteltu simuloimaan todellista tilannetta, jossa ilmatie on tukkeutunut. Nuken elvytys tuntuu siis samalta ja elvytyksen kulku on sama kuin todellisessa tilanteessa, jossa vauvan ilmatiessä on vierasesine – tämä on muuten yleisin sydämenpysähdyksen syy pikkulapsilla. Baby Anne on lisäksi suunniteltu elvytysharjoitteluun, jossa selkää lyödään kämmenellä tai rintakehää painetaan.

Sisältö: Ostaessasi Baby Anne -nuken saat mukana seuraavat tuotteet:

Laukku nuken helppoon säilytykseen ja kuljetukseen.

6 kpl kertakäyttöisiä ilmateitä, joiden ansiosta harjoittelutilanne on hygieeninen, kun useat käyttäjät harjoittelevat samalla nukella. Ilmateitä on saatavilla myös erikseen 24 kpl pakkauksessa.

1 plo desinfiointiainetta, joka tuhoaa bakteereja ja pitää nuken puhtaana. Saatavilla on myös puhdistuspyyhkeitä, jotka myydään erikseen.

1 pkt vierasesineitä kämmenlyöntien ja rintakehän painelun realistista harjoittelua varten. Pakkauksessa on yhteensä 10 erilaista vierasesinettä, jotka nukke "yskäisee“ ulos.

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä

Svenska Suomi