•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

ZOLL AED PLUS

ZOLL AED Plus – ainoa CPR-tuen sisältävä defibrillaattori

Zoll defibrillaattori auttaa sinua kaikissa vaiheissa hengenpelastamisessa. Yhdistetyt kuva-, ääni-, ja tekstiviestit auttavat sinua suorittamaan pelastuksen helposti ja tehokkaasti. 

Laite käyttää elektrodeja (kaksi yhdessä) sisäänrakennetulla sensorilla, joka mittaa paineluiden syvyyttä. Defibrillaattori ilmoittaa sinulle, suoritatko tehokkaita ja tarkkoja sydämen paineluita. Kardiopulminaarisen elvytyksen aikana saat palautetta äänen ja tekstien välityksellä viesteillä kuten ”painele kovemmin” tai ”hyvät painallukset”. 

 

Adaptiivinen metronomi mukautuu käyttäjään 

AED Plus defibrillaattori on varustettu myös metronomilla varmistamaan, että annetut rinnan painallukset tehdään oikeassa tahdissa – suositeltava taajuus on 100 painallusta minuutissa. Zoll AED Plus -laitteessa on mukautuva metronomi, se tarkoittaa, että defibrillaattori auttaa käyttäjäänsä säätämään perättäistä vauhtia, ylös- tai alaspäin. 

 

Elektrodin ja akun pitkä käyttöikä aiheuttavat alhaiset käyttökustannukset 

Defibrillaattoreistamme Zoll AED Plussalla on alhaisimmat käyttökustannukset. Sillä on pisin kestävyys sekä akuissa että elektrodeissa, molemmat kestävät viisi vuotta, mikä tekee defibrillaattorista erittäin huoltovapaan. ZOLL AED Plus:lla on seitsemän vuoden takuuaika. ZOLL AED Plus suorittaa tarkastuksia itselleen varoittaakseen käyttäjää mahdollisista vioista tai paristojen loppumisesta.

 

Paras mahdollinen suoja pölyä ja vettä vastaan

AED PLUS -laitteen IP-luokitus on IP55 pölyä ja vettä vastaan, joten se soveltuu erittäin hyvin sijoitettavaksi ”vaikeisiin” ympäristöihin. Defibrillaattorin pitäminen lähettyvilläsi voi olla välttämätöntä hätätilanteissa, olipa se sitten sisätiloissa pölyisessä ympäristössä tai ulkona sateisena päivänä.

 

Käyttöalueena Lapset ja Aikuiset

Zoll AED Plus defibrillaattoria voidaan käyttää sekä lapsille että aikuisille. Sitä voidaan käyttää lapsille heille erityisesti mukautetuilla elektrodeilla. Silloin laite tunnistaa automaattisesti, että pelastettava on lapsi, kun lapsielektrodi on kytketty. 

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä