•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • AED7000 PLUS

  Lifetek AED70000 plus on uusi kehittynyt defibrillaattori jota voi käyttää niin kouluttamattomat että ammattilaiset. Riippumatta siitä oletteko ensimmäisenä paikalla, joudutte auttamaan sydänpysähdyksessä tai teillä on aikaisempaa kokemusta defibrillaattorista on Lifetek AED70000 plus helppo käyttää. Tämä on laite jota voimme suositella kaikille. Se tulee löytyä työpaikalta, kotona ja muissa yleisissä tiloissa. Kaikki jotta Painanta-puhalluselvytys voidaan aloittaa niin nopeasti kuin mahdollista kriittisissä tilanteissa.

  Ensiaputarvike.fi tarjoaa defibrillaattoreita joita on helppo käyttää ja joissa on Suomenkielinen ohjaus. Kaikki jotta Puhallus-painantaelvytyksestä tulisi helpompaa ja että kaikki voisi tätä suorittaa. Usein sydänpysähdyksessä ensimmäisenä paikalla ei ole ambulanssihenkilökunta. Sen sijaan ystävät, perheenjäsenet, työkaverit sekä ohikulkijat ovat ensimmäisenä paikalla. Kaikki eivät ole koulutettuja siihen miten henkiä pelastetaan, Mutta Lifetek AED70000 plus avulla kaikki voivat tätä tehdä.

   

   

  Näin Lifetek AED70000 Plus toimii

  Lifetek AED70000 plus on yksinkertaisesti muotoiltu ja helppo käyttää. Sen käynnistäminen on helppoa. Teitä ohjaa rauhallinen ja turvallinen ääni koko painanta-puhalluselvytyksen ajan. Puhe ohjeet antaa tukea ja kertoo tarkasti mitä tulee tehdä.

  Laitteessa on myös kehittyneempiä toimintoja kokeneemmalle hengenpelastajalle. Siinä on muun muassa sisäänrakennettu näyttö joka näyttää potilaan EKG.

  Lifetek AED70000 plus on erityisen hyvä paikoissa jossa on paljon melua koska äänentasoa voidaan nostaa ja laskea. Tätä defibrillaattoria voidaan siksi hyvin käyttää esimerkiksi työmaalla. Se on myös oiva valinta mikäli teillä on monikielinen työpaikka tai ympäristö. Laitetta voidaan nimittäin käyttää sekä ruotsiksi ja englanniksi että suomeksi, norjaksi ja tanskaksi.

   

   

  Pelastaa henkiö Lifetek AED7000 plus avulla

  Sydänpysähdys on tavallisin kuolinsyy sairaalan ulkopuolella. Defibrillaattorin avulla: https://www.sciencedaily.com/terms/defibrillation.htm, voidaan enemmän henkiä pelastaa. Defibrillaattori antaa sähköisiä iskuja sydämen rytmin palauttamiseksi. Se ohjeistaa myös käyttäjää siinä miten apua tulee suorittaa.

  Me Ensiaputarvike.fi:ssä tiedämme ensiavun tärkeyden oikealla tavalla suoritetusta ensiavusta defibrillaattorin kanssa. Monta henkiä voidaan pelastaa ja henkiä ylläpitäviä toimenpiteitä voidaan suorittaa kunnes ambulanssi henkilökunta saapuu paikalle. Mikäli joku teidän läheisyydessä kokee sydänpysähdyksen on Lifetek AED70000 Plus elintärkeä laite joka tulee auttamaan teitä pelastamaan henkiä.

   

   

  Aseta defibrillaattori hyvin näkyviin

  Kun tilaatte Lifetek AED70000 Plus sisältyy siinä defibrillaattorin lisäksi myös kaikki muu mitä tarvitset. Esimerkiksi Aikuisten elektrodit, Akku, Ensiapulaukku jossa esim. sakset ja hengityssuoja sekä käyttöohjeet. Jos työpaikalla on lapsia voi olla hyvä myös ostaa lasten elektrodit jotka sopivat myös kaikkein pienimille.

  Seinäkiinnitys sisältyy myös jolla defibrillaattori voidaan asentaa seinälle. Seinään kiinnittämisellä näkyvälle paikalle tietävät aina kaikki mistä defibrillaattori löytyy. Stressaavissa ja kriittisissä tilanteissa kuten sydänpysähdys on hyvin tärkeää että defibrillaattori on helposti saatavilla ja että kaikki tietävät mistä se löytyy.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys