•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • AED7000 komplett AED7000 med väska AED7000 HLR AED7000 hjärtstartare AED7000 i skåp AED7000 defibrillaattori Väggfäste hjärtstartare

  AED7000 defibrillaattori

  Asiakasarvostelu:
  €990
  Saatavana
  Finns ej i lagret
  .
  Finns ej i lagret
  Tuote muistutus

  Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

  Tuotekuvaus:

  Sairaalan ulkopuolella defibrillaattori tulisi saattaa käyttövalmiiksi elottoman henkilöön kiinnitettynä noin viidessä minuutissa. Jos kammiovärinä saadaan iskettyä 3-5 minuutin sisään elottomuuden alusta, jopa 50-70% ihmisistä selviytyy sydänpysähdyksestä. Sairaalan ulkopuolella kammiovärinä on ensimmäinen rekisteröity sydämen rytmi 30-50 %:lla tapauksista. Vaikka alkurytmi ei olisi defibrilloitava saatetaan elvytystoimilla saada aikaan iskettävä rytmi jopa 25 %:lle elottomista. (Elvytys: Käypä hoito -suositus, 2016)

  Teknologian kehittyessä maallikko defibrillaattorit ovat yhä helppokäyttöisempiä ja kustannustehokkaampia. Tämän vuoksi on suositeltavaa hankkia defibrillaattori mahdollisimman moneen paikkaan ja merkitä laite niin hyvin, että sen löytää helposti hätätilanteen sattuessa.

   

  AED7000

  AED7000 on myydyin defibrillaattorimme erittäin kilpailukykyisen hinnan, korkean laadun ja 8 vuoden takuun ansiosta. Tämä defibrillaattori sopii erinomaisesti sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön.

  Defibrillaattori on hyvin käyttäjäystävällinen, joka noudattaa Suomen Elvytysneuvoston elvytyssuosituksia. Laite opastaa käyttäjää selkeillä suomenkielisillä ääniohjeilla. Käyttääkseen laitetta ei välttämättä vaadita aiempaa koulutusta tai kokemusta. 

  AED7000 sopii täydellisesti toimistoympäristöön, mutta korkean IP-luokituksen (55) vuoksi se sopii myös vaativampiin olosuhteisiin. Laite sopii kaikkiin eri kaappeihimme, sisä- että ulkokaappeihin. Defibrillaattoreita ei saa säilyttää pakkasessa, mutta ulkotiloihin suunnitellun lämpökaapin avulla defibrillaattorin saa myös ulkotiloihin helposti saataville!

  AED7000:n on heti käyttövalmis ja mukana toimitetaan laukku, seinäkiinnike & elvytyssetti ja on näin ollen valmis seinälle ripustettavaksi. Etupuolen näytön OK-symbolista näette, että laite on valmis käyttöön. Elektrodeja suositellaan pidettävän koko ajan kytkettyinä, jotta sydäniskuria voidaan käyttää mahdollisimman nopeasti sydämenpysähdyksen sattuessa. Lapsen elvytystä varten tarvitaan erilliset lasten elektrodit.

   

  Kuka voi käyttää AED7000 defibrillaattoria?

  Sydänpysähdyksen sattuessa, aika on vähissä, ja on toimittava välittömästi. Tällaisissa tilanteissa sydäniskurin on oltava käden ulottuvilla. Lifetek AED7000 on defibrillaattori, joka sopii yhtä hyvin yrityksiin kuin kotiinkin. Toimitamme AED7000:n mukana käytännöllisen elvytyssetin, joka sisältää tärkeimmät lisävarusteet elvytyksen sujuvoittamiseksi. Elvytyspakkaus sisältää muun muassa kulmasakset vaatteiden leikkaamista varten, jotta rintakehä saadaan paljastettua nopeasti elektrodien asettamista varten. Mukana tulee myös partahöylä. Sitä käytetään ihokarvojen poistamiseen, mikä voi olla tarpeellista riittävän ihokosketuksen takaamiseksi elektrodeille. Pakkaus sisältää lisäksi hengityssuojaimia, antiseptisiä paperipyyhkeitä, sideharsoa ja kertakäyttöisiä käsineitä.

  AED7000 on suunniteltu käynnistymään nopeasti ja olemaan mahdollisimman helppokäyttöinen. Ohjaavien ääniopasteiden ansiosta voit käyttää defibrillaattoria, vaikka et olisikaan käynyt elvytyskurssia tai käyttänyt defibrillaattoria aikaisemmin. Defibrillaattori opastaa käyttäjää rauhallisesti ja selkeästi elvytysprosessin jokaisessa vaiheessa, joten tämä laite on fiksu valinta julkisiin tiloihin. Se on pieni ja kätevä, ja seinäkiinnikkeen avulla voit asentaa sen seinälle paikkaan, jossa se on helposti saatavilla. Laitetta on myös helppo kantaa tukevan kahvan ansiosta.

   

  Osta AED7000 defibrillaattorisi meiltä

  Tarjoamme hyvän hinnan AED7000-sydäniskurille, joka on korkealaatuinen tuote Lifetekiltä. Lifetek kehittää erilaisia elvytykseen liittyviä tuotteita, ja sillä on vankka kokemus alalta. Tämä tarkoittaa, että voit tuntea olosi turvalliseksi, kun ostat Lifetek-tuotteita. Kun valmistaudut hyvin ja varustaudut defibrillaattorilla, parannat mahdollisuuksia hengen pelastamiseen.

   

  Palvelusopimus

  Valitse palvelusopimus, jossa huollamme defibrillaattorin valmistajan suosittelemien intervallien mukaisesti. Me tulemme paikan päälle, joten teidän ei tarvitse huolehtia unohtuneista elektrodeista/paristoista. Kulutusosat kuten elektrodit ja paristot kuuluvat palvelusopimukseen, joten ette maksa mitään ylimääräistä defibrillaattorinne toiminnan ylläpidosta. Palvelusopimus on voimassa 1 vuoden kerrallaan ja se uusitaan vuosittain. Irtisanomisaikaa ei ole, joten voitte vain ilmoittaa, ettette halua jatkaa sopimusta, ja päätämme sen heti.

  Palvelusopimukseen sisältyy:

  Defibrillaattorin ylläpitohuolto paikan päällä. 

  Elektrodien & paristojen vaihto palvelusopimuksen mukaan (elektrodit 2 vuotta / paristot 4 vuotta). 

  Lainadefibrillaattori tilalle vahingon tai virheen sattuessa omallenne

  Defibrillaattorin resetointi, jos sitä on käytetty sydämenpysähdykseen

  Päivitykset

  Lisäturva: Jos defibrillaattori varastetaan, tarjoamme teille uuden AED7000 laitteen 400€ hintaan, pl. verot

  Lähde:

  Elvytys. Käypä hoito -suositus. Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, Suomen Elvytysneuvoston, Suomen Anestesiologiyhdistyksen ja Suomen Punaisen Ristin asettama työryhmä. Helsinki: Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, 2016 (viitattu 29.1.2021).  Saatavilla Internetissä: www.käypähoito.fi  Ota yhteyttä!

  defibrillaattorit
  Ensiapukurssit
  Molemmat (25% alennus)

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelinnumero:

  Kysy:

  Vastaamme 24 tunnin kuluessa
  Keskimääräinen arvosana 4.5/5 perustuu 3 arvostelua.
  Hyvä laite mutta euroopassa valmistettu tuotta mieleeni enemmän luottamusta.
  Toimitus hiukan viivästyi. Laitteen mukana tulee selkeät käyttöohjeet. Toivottavasti ei koskaan tarvita!
  SvenskaDeutschSuomiDansk

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys