•  E-lasku
  •  Nopea 9 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:
Philips HeartStart HS1 med taske Philips HeartStart HS1

Philips HeartStart HS1

€1 305.65
Saatavana
Ei saatavana
.
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Tuote Kuvaus:

Tämä defibrillaattori on suosittu bestseller-tuote luotettavuutensa ja käyttäjäystävällisyytensä ansiosta. Yksityiskohtaiset suomenkieliset ohjeet tekevät sydämen ja keuhkojen pelastamisesta yksinkertaisempaa ja turvallisempaa. Sydämenkäynnistin sopii myös tottumattomille käyttäjille, minkä vuoksi se sopii täydellisesti julkisiin tiloihin ja työpaikoille. Saatavana myös englanninkielisellä ohjeistuksella. 

Jos haluat defibrillaattorille suojaavan laukun, muista valita se lisätarvikkeista.

Kevyt 

Philips HeartStart HS1 on yksi markkinoiden pienimmistä sydämenkäynnistäjistä. Akku ja elektrodit mukaan laskettuna se painaa vain noin 1,5 kiloa. Tämän vuoksi se on helppo kantaa mukana – ja paras mahdollinen defibrillaattori. Mukana tuleva laukku sisältää ensiapukitin saksilla, höylällä ja kasvomaskilla.

Käytä tuotetta harjoitteluun

Philips HeartStart HS1:stä voidaan käyttää myös sydämen- ja keuhkojenpelastuksen harjoitteluun, sillä siihen kuuluu harjoittelukasetti, jonka voit ostaa halutessasi erikseen. Kasetti sisältää neljä erilaista harjoitustilannetta.

Nopea toiminta pelastaa hengen

Kiitos yksinkertaisten käyttöominaisuuksien ja äänihallittavan manuaalin HS1 defibrillaattorista on tullut yksi suosituimmista sydämenkäynnistäjistä maailmassa. Käyttääksesi laitetta vedä vihreää kahvaa. Tällöin ääniohjaus alkaa. Laite ei siirry eteenpäin ohjeissa ennen kuin olet valmis edellisen vaiheen kanssa. Työskentelyn täytyy olla nopeaa, mutta sinun tulee olla myös varovainen tilanteen vaatiessa. HS1 opastaa sinua elektrodien kiinnittämisestä potilaalle aina sähköiskun antamiseen. Se opastaa sinua myös sydämen- ja keuhkojenelvytyksessä, kuten rintakompressiossa ja tekohengityksessä.

Tämä malli on varustettu Philips Quick Shock ominaisuudella hengenpelastuksen mahdollisuuksien lisäämiseksi. Sen avulla laite lähettää sähköiskun sydämelle jo kymmenen sekunnin sisällä sydämen ja keuhkojen elvytyksen tauosta. On tärkeätä olla varautunut defibrillaattorilla, kun joku paikalla olijoista lopettaa manuaalisen elvytyksen. Kardiovaskulaarielvytyksen vaikutus laskee nopeasti ja siksi sähköisku on annettava niin nopeasti kuin mahdollista painelu- ja puhalluselvytyksen jälkeen. HS1 lisää sydämen toiminnan mahdollisuuksia pumpata happea sisältävää verta kehoon. Jos paikalla on useampi henkilö, voitte auttaa antamalla paineluelvytystä, valmistautumalla defibrillaatioon, mikä pienentää potilaan sydämenpysähdyksen riskiä. Valmistaudu hyvin ja noudata laitteen antamia ohjeita, jotka opastavat elvytyksessä.

Philips HeartStart HS1 defibrillaattorilla varustautumalla lisäät hengenpelastamisen mahdollisuuksia epäonnen sattuessa.

Tutkimusten mukaan Philips sydämenkäynnistäjän käyttäjät tuntevat voivansa käyttää laitetta turvallisesti ja tehokkaasti, ja laite on turvallinen käyttää. Artikkelissa "Abstract 119: Over-the-Counter Automated External Defibrillators in Homes: Safe and Effective" Dawn B Jorgenson et al. kirjoittaa tästä.

Mikäli olette kiinnostuneita ostamaan tai vuokraamaan useamman kappaleen, täyttäkää alla vasemmalla oleva lomake, ja palaamme tarjouksen kanssa.

Toimitetaan kokonaisena pakkauksena elektrodien ja akun kanssa.

Meiltä voit ostaa Philips defibrillaattorisi heti. Jopa 8 vuoden takuu.defibrillaattorit
CPR-kursseja
Sekä (25%)

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

kysyä:

Palaamme 24 tunnin kuluessa
Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä

Svenska Suomi