•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

PHILIPS HEARTSTART HS1

Phillips HeartStart HS1 defibrillaattori

Mikäli tarvitsette defibrillaattorin on Philips HeartStart HS1 hyvä valinta. Tämä defibrillaattori sopii niin työpaikalle kuin yksityishenkilön kotiin. Se on yksi maailman eniten myyty defibrillaattori ja on korkea laatuinen. Sen lisäksi on sen käyttö hyvin helppoa.

Tämän Defibrillaattorin avulla voitte tuntea itsenne turvalliseksi koska apu on aina lähellä mikäli sydänpysähdys sattuisi. Philips HeartStart HS1 avulla työpaikalla tai kotona voitte heti aloitta puhallus-painanta elvytyksen ja tämän myötä pelastaa henkiä. Martikaisen mukaan: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1036455/FULLTEXT01.pdf on fakta se että 70% sydänpysähdyksistä tapahtuu kotona, siksi teillä tulee olla defibrillaattori myös kotona. 10 000 kuoleman myötä ruotsissa sydänpysähdyksen takia on Philips HeartStart HS1 sijoitus joka voi pelastaa hengen lähipiirissäsi.

Meiltä ette löydän pelkästään Philips HeartStart HS1 defibrillaattoria. Meillä on myös huoltosopimus teidän defibrillaattoriin ja tarjoamme tietysti myös demonstraation siitä miten se toimii ja miten sitä käytetään. Kaikki jotta voitte tuntea itsenne turvalliseksi.

 

Luotettava Philips HeartStart HS1

Philips HeartStart HS1 on defibrillaattori jossa on dokumentoitua laatua joka on helppokäyttöinen kaikille. Varmista että se on helposti saatavilla konttorissa ja kotona. Sitä ei koskaan tule säilyttää paikassa joka on enemmän kuin muutaman minuutin päässä. Kun sydänpysähdys tapahtuu on se minuuteista kiinni mikäli henkilö voidaan pelastaa.

Philips HeartStart HS1 on luotettava ja se antaa Suomenkielistä ohjausta teidän ohjaamiseen koko toiminnan ajaksi. Tällä tapaa suoritatte puhallus-painanta elvytystä turvallisella ja oikealla tavalla. Tätä defibrillaattoria voi käyttää sekä koulutettu että kouluttamaton ihminen.

 

Meidän koulutus tekee teistä turvallisia

Nopea ja turvallinen käyttö Philips HeartStart HS1 defibrillaattorin käytössä on tärkeää ihmisen pelastamisen kannalta. Jos sinä yksityishenkilönä tai te työntekijöinä haluatte tuntea osaamisenne turvallisena voimme me tarjota teille lyhyen demonstraation ja koulutuksen. Tällä tapaa voitte te auttaa hengen pelastamisessa.

Koulutus on räätälöity juuri sille defibrillaattorille jonka te olette tilanneet ja on oiva tilanne kysymyksille mitä teillä on defibrillaattorista. Nopeat toiminnat pelastavat henkiä ja mikäli te olette käyneet meidän koulutuksen on laitteen esille otto ja käyttö helpompaa.

 

Pitäkää aina teidän Phillips HeartStart HS1 toimintakelpoisena

Philips HeartStart HS1 oston yhteydessä tarjoamme teille myös huoltosopimusta. Me tulemme silloin varmistamaan että teidän defibrillaattori on toimintakelpoinen. Mikäli sitä on käytetty tulemme teille ja palautamme sen toimintakelpoiseksi. Akku vaihdetaan ja elektrodit päivitetään tarpeen mukaan. Defibrillaattoria jota ei käytetä ei saa unohtaa. On tärkeää että teidän Philips HeartStart HS1 on aina valmis sillä hetkellä kun sitä tarvitaan.

Sydänpysähdyksen kuolleisuus on vähentynyt 6% defibrillaattorien käytön aloittamisen jälkeen. Varmistakaa myös te että olette aina valmiita pelastamaan henkiä.

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä