•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart FRx

  Philips HeartStart FRx-defibrillaattori on suunniteltu kestäväksi, luotettavaksi ja helppokäyttöiseksi. HeartStart FRx on suunniteltu hoitamaan kammiovärinästä aiheutunutta äkillistä sydänpysähdystä olosuhteissa, joissa toiset defibrillaattorit eivät pärjää. HeartStart FRx-defibrillaattori on innovaation synnyttämä ja sen innovatiivinen tapa hoitaa äkillistä sydämenpysähdystä pohjautuu muiden HeartStart-defibrillaattorien menestykseen.

  Valmiiksi yhdistetyt SMART Pads II-elektrodit

  Samat elektrodit kaikenikäisille ja kokoisille. Säästä arvokasta aikaa hätätilanteessa käyttämällä valmiiksi yhdistettyjä elektrodeja, jotka soveltuvat sekä aikuisille että lapsille. Yksillä elektrodeilla säästät myös kuluja, kun et tarvitse erillisiä elektrodeja lapsille ja aikuisille.

   

  Langaton tiedonsiirto

  Ensimmäisenä defibrillaattorien joukossa FRx sisältää langattoman mobiiliratkaisun datanhallintaa varten käyttämällä Palm OS®-ohjelmaa. Siinä on infrapuna dataliitin, joka takaa vaivattoman tiedonsiirron ilman kaapeleita tai laitteiston yhteensoveltuvuusongelmia.

   

   

  Lastenavain 

  Jos hoidettavana on lapsi, aseta lastenavain FRX-laitteeseen, jolloin defibrillaattori mukautuu lasten elvytystä varten. Elektrodien kuvakkeet välkkyvät näyttääkseen niiden oikean asettelun ja laite heikentää sähkövirran voimakkuutta sopivaksi lapselle (kun lapsi on alle 8-vuotias tai painaa alla 25kg).

   

   

  Elvytysohjeistus

  Laite muistuttaa pelastajaa elvytyksen perusteista ja antaa vaihtoehdot sekä lapsille että aikuisille.

   

   

  SMART-teknologia

  SMART-teknologia, ainoastaan Philipsiltä.

  Kaikkien HeartStart-defibrillaattorien ytimessä on kaksivaiheinen SMART-teknologia. HeartStart FRx-defibrillaattorin kaksivaiheinen aaltomuoto antaa hyvin tehokkaan mutta myös sydämelle hellävaraisen defibrillointivirran. Millään muulla defibrillaattorin sähköiskulla ei ole näin paljon kliinistä tutkimusta takanaan (www.medical.philips.com/main/products/resuscitation/products/fr2plus/fr2plus_resources.html)

  SMART Analysis, Philips teknologia sydämenrytmin mittaamista varten varmistaa, että FRx-defibrillaattori antaa iskun ainoastaan, kun se on tarpeen. SMART Analysis arvioi uhrin sydämenrytmin automaattisesti ja on suunniteltu siten, että se ei anna iskua ellei rytmi edellytä sitä, vaikka isku-nappia painettaisiinkin. Tämän lisäksi SMART Pads II-elektrodit mahdollistavat sen, että FRx-defibrillaattori pysyy pelastajan tahdissa, mukautuen hänen toimiinsa. 

  Philips HeartStart FRx-defibrillaattori on erityisen kestävä. Laite on suunniteltu läpäisemään vaativia testivaatimuksia, se kestää suihkuavan veden, enintään 227 kilogramman kuorman, ja yhden metrin pudotuksen betonipinnalle. Laitteen IP-luokitus on 55.

   

   

  Rakennettu todistetusti helppokäyttöiseksi

  HeartStart FRx-defibrillaattori suunniteltiin olemaan yhtä helppokäyttöinen kuin HeartStart OnSite-defibrillaattori ja se sisältää monia samoja ominaisuuksia, kuten elvytysvalmennuksen ja intuitiivisen operoinnin kuvakkeiden avulla. Vaikka se on pieni ja kevyt – vain n. 1,6 kilogramman painoinen, FRx-defibrillaattori on varustettu ohjaamaan sinua äkillisen sydänpysähdyksen elvytyksessä. Se ohjaa jokaisen vaiheen läpi rauhallisten, selkeiden äänikomentojen ja kuvailevien kuvakkeiden avulla. FRx jopa muistuttaa hätäkeskukseen soittamisesta. 

  Sinistä infonappia painettaessa HeartStart elvytysvalmennus aktivoituu puhallus-paineluelvytyksen avuksi. Välkkyviä kuvakkeita ja pikakäyttöopasta voidaan käyttää ohjaamaan defibrilloinnissa sellaisissakin tilanteissa, missä äänikomentojen kuuleminen on haastavaa. 

  Pelastusviranomaisten saapuessa paikalle hoidon annon luovutus on helppoa ja nopeaa, koska FRx on yhteensoveltuva kehittyneiden defibrillaattorien, kuten HeartStart MRx:n kanssa. HeartStart-sovittimien avulla elektrodejamme voi kytkeä muiden valmistajien laitteisiin varmistaakseen jatkuvan hoidon.

   

   

  Philips HeartStart FRx käyttökoulutus

  Philips HeartStart FRx defibrillaattorin lisäksi tarjoamme myös lisämaksusta defibrillaattorin käyttökoulutuksen. Käyttökoulutuksella voidaan varmistua siitä, että elvytystilanteen sattuessa, paikalla on laitetta hyvin hallitseva henkilö ja Philips HeartStart FRx:n defibrillaattorin käyttö elvytyksessä on sujuvaa. Tämä vähentää myös stressiä ja paniikkia elvytystilanteissa, joissa defibrillaattorin käyttö on aiheellista.

  Käyttökoulutus tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa ja asiakkaan ehdoilla.

   

   

  Tarjoamme täyden, luotettavan ratkaisun

  HeartStart FRx-defibrillaattoria operoi helposti ladattava, pitkäikäinen akku, jotta voit olla varma siitä, että laite on ladattu ja valmiina. Laitteen päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset automaattiset testit tarkistavat elektrodien valmiuden ja varmistavat toimivuuden sekä virtapiirien ja järjestelmän kalibroinnin. FRx-defibrillaattori suorittaa automaattisesti yli 85 testiä, mikä tarkoittaa, että se on markkinoiden yksi eniten itsetestaavia laitteita, eikä se tarvitse juurikaan ylläpitoa. 

  Välkkyvä vihreä ”Ready”-valo vakuuttaa siitä, laite on valmis käytettäväksi.

   

   

  Palvelusopimus varmistaa Philips HeartStart FRx:n käyttövalmiuden

  Me Ensiaputarvike.fi:ssä voimme auttaa teitä takaamaan, että Philips HeartStart FRx on aina käyttövalmis, kun sitä tarvitaan. Tarjoamme palvelusopimuksen, joka palauttaa defibrillaattori käyttövalmiiksi, kun sitä on käytetty ja sopimukseen sisältyy vuosittainen laitteen tarkistus, tarvittaessa elektrodien ja akun vaihdon sekä alennuksen elektrodien ja akun ostohinnasta.

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys