•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Philips HeartStart FRx

Philips HeartStart FRx-defibrillaattori on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen, vankka ja luotettava ensiavun antajille. Paikan päällä poliisityössä, kentällä urheiluopiskelijoiden kanssa taikka töissä työntekijöiden kanssa, FRx-defibrillaattori on ratkaisu hoitamaan kammiovärinästä aiheutunutta äkillistä sydämenpysähdystä olosuhteissa, joissa toiset defibrillaattorit eivät pärjäisi. HeartStart FRx-defibrillaattori on innovaation synnyttämä ja sen innovatiivinen tapa hoitaa äkillistä sydämenpysähdystä pohjautuu muiden HeartStart-defibrillaattorien menestykseen.

Philips HeartStart FRx-defibrillaattorin edistysaskeleiden esittely

 

Valmiiksi yhdistetyt SMART Pads II-elektrodit

Elektrodit kaikenlaisille potilaille. Säästä arvokasta aikaa hätätilanteessa käyttämällä valmiiksi yhdistettyjä elektrodeja, jotka soveltuvat sekä aikuisille että lapsille. SMART Pads II-elektrodeja käyttämällä säästät kuluja, kun ei tarvitse ostaa eri elektrodit jokaista potilasryhmää varten. 

 

Langaton datasiirto

Ensimmäisenä defibrillaattorien joukossa FRx sisältää langattoman mobiiliratkaisun datanhallintaa varten käyttämällä Palm OS®-ohjelmaa. Siinä on infrapuna dataliitin, joka edesauttaa vaivattoman tiedonsiirron ilman kaapeleita tai laitteiston yhteensoveltuvuusongelmia.

 

Lastenavain 

Jos hoidettavana on lapsi, aseta lastenavain FRX-laitteeseen, jolloin defibrillaattori mukautuu erityisiä elektrodeja ja puhallus-paineluelvytysohjeita varten. Elektrodien kuvakkeet välkkyvät näyttääkseen niiden oikean asettelun ja laite heikentää sähkövirran voimakkuutta sopivaksi lapselle (jos on alle 25 kilogrammaa tai alle 8-vuotias).

 

Puhallus-paineluelvytysvalmennusta

Ainoastaan saatavilla HeartStart-defibrillaattorien kanssa, puhallus-paineluelvytysvalmennus muistuttaa pelastajaa elvytyksen perusteista ja antaa vaihtoehdot sekä lapsille että aikuisille.

 

SMART-teknologia

SMART-teknologia, ainoastaan Philipsista

Kaikkien HeartStart-defibrillaattorien ytimessä on kaksivaiheinen SMART-teknologia. HeartStart

FRx-defibrillaattorin kaksivaiheinen aaltomuoto antaa hyvin tehokkaan mutta myös sydämelle hellävaraisen defibrillointivirran. Millään muulla defibrillointiterapialla ei ole näin paljon kliinistä tutkimusta takanaan (www.medical.philips.com/main/products/resuscitation/products/fr2plus/fr2plus_resources.html)

SMART Analysis, todistettu Philips teknologia sydämenrytmin mittaamista varten varmistaa, että FRx-defibrillaattori antaa iskun ainoastaan, kun se on tarpeen. SMART Analysis automaattisesti arvioi uhrin sydämenrytmin ja on suunniteltu siten, että se ei anna iskua ellei rytmi edellytä sitä, vaikka iskunantonappia painettaisiinkin. Tämän lisäksi SMART Pads II-elektrodit mahdollistavat sen, että FRx-defibrillaattori pysyy pelastajan tahdissa, mukautuen hänen toimiin. Suunniteltu käytettäväksi oikeassa elämässä, Philips HeartStart FRx-defibrillaattori on erityisen vankka. Suunniteltu läpäisemään vaativia testivaatimuksia, FRx kestää suihkuavan veden, enintään 227 kilogramman kuorman, ja yhden metrin pudotuksen betonipinnalle.

 

Rakennettu todistetusti helpon käytön periaatteelle

HeartStart FRx-defibrillaattori suunniteltiin olemaan yhtä helppokäyttöinen kuin HeartStart OnSite-defibrillaattori ja se sisältää monia samoja ominaisuuksia, kuten elvytysvalmennuksen ja intuitiivisen operoinnin kuvakkeiden avulla. Vaikka se on pieni ja kevyt – vain n. 1,6 kilogramman painoinen, FRx-defibrillaattori on varustettu ohjaamaan sinua äkillisen sydämenpysähdyksen uhrin elvytyksessä. Se ohjaa jokaisen vaiheen läpi rauhallisten, selkeiden äänikomentojen ja kuvailevien kuvakkeiden avulla. FRx jopa muistuttaa hätäkeskukseen soittamisesta. Sinistä infonappia painettaessa HeartStart elvytysvalmennus aktivoituu puhallus-paineluelvytyksen avuksi. Välkkyviä kuvakkeita ja pikakäyttöopasta voidaan käyttää ohjaamaan defibrilloinnissa sellaisissakin tilanteissa, missä äänikomentojen kuuleminen on haastavaa. Pelastusviranomaisten saapuessa paikalle hoidon annon luovutus on helppoa ja nopeaa, koska FRx on yhteensoveltuva kehittyneiden defibrillaattorien, kuten HeartStart MRx:n kanssa. HeartStart-sovittimien avulla elektrodejamme voi kytkeä muiden valmistajien laitteisiin varmistaakseen jatkuvan hoidon.

 

Tarjoamme täyden, luotettavan ratkaisun

HeartStart FRx-defibrillaattoria operoi helposti ladattava, pitkäikäinen akku, jotta voit olla varma siitä, että laite on ladattu ja valmiina. Laitteen päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset automaattiset testit tarkistavat elektrodien valmiuden ja varmistavat toimivuuden sekä virtapiirien ja järjestelmän kalibroinnin. FRx-defibrillaattorilla on yli 85 testiä, mikä tarkoittaa, että se on yksi eniten itsetestaavia laitteita markkinoilla, eikä se tarvitse juurikaan ylläpitoa. Välkkyvä vihreä ”Ready”-valo vakuuttaa siitä, laite on valmis käytettäväksi.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä