•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart FR3

  HeartStart FR3 on Philipsin tähän mennessä paras ammattitason defibrillaattori. Se tekee hengenpelastamisesta nopeampaa, helpompaa ja parempaa. Laite on tarkoitettu ammattilaishengenpelastajien käyttöön.

  Philips HeartStart FR3 ammattilaisten käyttöön

  Philips FR3 defibrillaattori toimii yhdessä SMART Pads III elektrodien kanssa, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille ja elektrodit ovat kiinnitettävissä potilaaseen todella nopeasti ja helposti. Nopea iskutekniikka tarkoittaa sitä, että sähköisku voidaan antaa muutamassa sekunnissa. FR3-elektrodit ovat myös yhteensopivia MRx -defibrillaattorin kanssa, mikä tekee laitteen vaihtamisesta helppoa ilman turhaa ajanhukkaa, kun seuraavan tason hoitoa vaaditaan.

   

  FR3 on tehty vaikeisiin olosuhteisiin

  FR3 on rakennettu kestämään ankaria ympäristöjä ja olosuhteita. Se on testattu tiukkojen sotilaallisten standardien mukaisesti, sen IP-luokitus on IP55, joka suojaa pölyltä ja vedeltä ja kestää pudotuksen betonilattialle metrin korkeudesta.

   

   

  Palvelusopimus varmistaa Philips HeartStart FR3:n käyttövalmiuden

  Me Ensiaputarvike.fi:ssä voimme auttaa teitä takaamaan, että Philips HeartStart FR3 on aina käyttövalmis, kun sitä tarvitaan. Tarjoamme palvelusopimuksen, joka palauttaa defibrillaattori käyttövalmiiksi, kun sitä on käytetty ja sopimukseen sisältyy vuosittainen laitteen tarkistus, tarvittaessa elektrodien ja akun vaihdon sekä alennuksen elektrodien ja akun ostohinnasta.

   

   

  Philips HeartStart FR3 käyttökoulutus

  Philips HeartStart FR3 defibrillaattorin lisäksi tarjoamme myös lisämaksusta defibrillaattorin käyttökoulutuksen. Käyttökoulutuksella voidaan varmistua siitä, että elvytystilanteen sattuessa, paikalla on laitetta hyvin hallitseva henkilö ja Philips HeartStart FR3:n defibrillaattorin käyttö elvytyksessä on sujuvaa. Tämä vähentää myös stressiä ja paniikkia elvytystilanteissa, joissa defibrillaat.

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys