•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips-defibrillaattorit

  Useimmat ihmiset eivät ole koskaan olleet tilanteessa, jossa täytyy käyttää defibrillaattoria. Kun hetki koittaa, on helppo hätääntyä. Rauhallinen ääni, joka opastaa sinua prosessin läpi vaihe vaiheelta, merkitsee, että et ole koskaan yksin. Philipsin defibrillaattoreiden avulla sinulla on asiantuntija rinnallasi.

  Miksi on tärkeää osata käyttää defibrillaattoria?

  On elintärkeää, että defibrillaattoreita on välittömästi saatavilla äkillisen sydänpysähdyksen varalta, valmiina käytettäväksi, ja että ne on suunniteltu helppokäyttöisiksi, kevyiksi ja kestäviksi.

   

  Philips HeartStart: Kumppanisi hätätilanteissa

  Sydän- ja verisuonitaudit ovat yksi johtavista kuolinsyistä maailmanlaajuisesti. Ne aiheuttavat vuosittain lähes 17 miljoonaa kuolemaa, 30% kaikista kuolemista maailmassa.

   

  Philips HeartStart defibrillaattorit auttavat sinua hoitamaan äkillistä sydänpysähdystä. Philips HeartStart defibrillaattorit tarjoavat käytännön ääniopastusta ja neuvoja askel askeleelta elvytystilanteessa. Philips HeartStart tunnistaa, missä vaiheessa olet, ja mukauttaa ääniohjeensa sinulle, käyttäjälle.

   

  Edut ja miten Philips HeartStart defibrillaattori toimii

  Sisältää ominaisuuksia, jotka auttavat ohjaamaan äkillisen sydänpysähdyksen hoitoa yksinkertaisella asennuksella, selkeillä ääniohjeilla ja metronomilla, joka antaa tahdin rintakehän puristuksille.

   

  Valmis suoraan pakkauksesta: HeartStartin Ready-Pack

  Toimitetaan käytännössä valmiina käytettäväksi - Ready-Pack-kokoonpanossa Philips HeartStart defibrillaattori sijoitetaan kantolaukkuun, jossa on SMART-elektrodit ja paristo valmiiksi asennettuna. Poista liuska pariston ja defibrillaattorin väliltä, niin Philips käynnistyy valmiustilassa ja on valmis käyttöön.

   

  Älykäs teknologia: mukautuu tilanteeseen

  Opastaa sinua sydänpysähdystilanteessa yksinkertaisella, vaiheittaisella prosessilla, sinulle mukautetuilla ohjeilla ja älykkäillä antureilla, jotka auttavat antamaan elämän pelastavan sähköiskun.

   

  Sopii kaikenikäisille: vauvoista aikuisiin

  Voidaan käyttää alle 25-kiloisilla, 0-8-vuotiailla vauvoilla ja lapsilla, sekä aikuisilla ja lapsilla, jotka painavat yli 25 kg tai ovat vanhempia kuin 8 vuotta. *Vaatii lisävarusteena lapsielektrodin tai lapsiavaimen.

   

  Laatu ja luotettavuus: Säännölliset itsetestit

  Suorittaa sarjan automaattisia itsetestejä päivittäin, viikoittain ja kuukausittain tarkistaakseen elektrodit, pariston ja toiminnallisuuden.

   

  Quick Shock: Elämää pelastavat toimet sekunneissa

  Patentoidun Quick Shock -ominaisuuden ansiosta Philips HeartStart defibrillaattori pystyy tyypillisesti antamaan sähköiskun kahdeksan sekunnin kuluessa elvytyksestä, nopeiten kaikista defibrillaattoreista. Aika hoidon aloittamiseen on yksi tärkeimmistä tekijöistä selviytymisessä sydänpysähdyksestä. Jokainen kulunut minuutti vähentää selviytymismahdollisuuksia 10%.

   

  FDA-hyväksytty ja CE-merkitty

  Philips HeartStart defibrillaattorissa on myös se etu, että se on FDA-hyväksytty ja CE-merkitty. FDA-hyväksyntä tarkoittaa, että tuote täyttää Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston tiukat vaatimukset, kun taas CE-merkintä osoittaa, että se noudattaa eurooppalaisia turvallisuusstandardeja. Tämä antaa lisävarmuutta siitä, että voit luottaa Philips HeartStart defibrillaattorin laatuun ja toimintavarmuuteen kriittisissä hetkissä.

   

  Valmiina toimimaan, valmiina käyttöön

  Suunniteltu tavalliselle ihmiselle poikkeuksellisessa tilanteessa, Philips HeartStartin avulla kuka tahansa, jopa ilman koulutusta, voi hoitaa äkillistä sydänpysähdystä antamalla sähköiskun nopeasti ja tehokkaasti.

   

  Aloita nopeasti, hoida itsevarmasti

  Oikean laitteiston ja tuen avulla voit auttaa pelastamaan elämän. Philips HeartStart defibrillaattori opastaa sinua hoitamaan henkilöä, jonka epäillään kärsineen äkillisestä sydänpysähdyksestä. Philips HeartStart defibrillaattori tarjoaa käytännöllistä, reaaliaikaista ohjausta askel askeleelta ääniohjeiden ja elvytysopastuksen avulla.

   

  Helppoa kuin 1-2-3: Käyttäjäystävälliset ohjeet

  Philips on varustanut HeartStart-defibrillaattorin integroiduilla SMART-elektrodeilla, jotka antavat palautetta defibrillaattorille, jotta se voi mukauttaa ääniohjeita toimintaasi ja tahtiisi sopiviksi. Järjestelmä ei siirry seuraavaan vaiheeseen ennen kuin olet valmis. Ohjeet toistetaan ja ilmaistaan tarvittaessa toisin, ja niihin sisältyy lisäohjeita ymmärtämisen helpottamiseksi.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys