•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Palvelusopimus

  Defibrillaattori auttaa sydänpysähdyksessä katkaisemaan sydämen vertakierrättämättömän rytmin ja palauttaman normaalin rytmin. Laite lähettää ulos sähköiskuja, joita sydän tarvitsee, jotta se palaa normaaliin toimintaansa. Defibrillaattorin käyttöä ei välttämättä tarvitse minkäänlaista koulutusta. Modernit defibrillaattorit ovat puoli automaattisia, jotka ohjaavat auttajaa jokaisen elvytysvaiheen läpi.

   

  Tämä sisältyy huoltosopimukseemme

  Defibrillaattorille ei ole aina onneksi käyttöä, mutta laitetta tulee kuitenkin ylläpitää huolellisesti, jotta se toimii oikein, kun tarve on. Meidän huoltosopimuksellamme voitte aina luottaa siihen, että defibrillaattori toimii niin kuin sen pitää, kun sitä käytetään.

  Palvelusopimukseen kuuluu:

  Defibrillaattorin tarkistus ja varmistus siitä, että kaikki toiminnot toimivat

  Elektrodien ja akun vaihto tarpeen mukaan

  Laitteen päivitys

  Lainadefibrillaattori, mikäli oma defibrillaattori joudutaan lähettämään huoltoon toimintavian vuoksi.

  Me hoidamme kaiken defibrillaattoriinne liittyvät asiat, ja te voitte tuntea itsenne turvalliseksi siitä, että se on aina käytettävissä.

   

   

  Miksi palvelusopimus?

  Me tarjoamme huoltosopimuksia kaikkiin meidän defibrillaattoreihimme mallista riippumatta. Yleisin vika defibrillaattoreissa on vanhentuneet elektrodit ja vanha tai tyhjä akku. Elektrodien ja akun toimivuus on elintärkeää sydänpysähdyksestä kärsivälle. Nämä voivat olla ratkaisevia tekijöitä, kun kyseessä on elottoman pelastaminen. Meidän palvelusopimuksellamme varmistamme, että defibrillaattori toimii ja on valmis käytettäväksi.

  Teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, milloin tärkeät huollot niin kuin akun vaihto tulee tehdä ja kenen sen tulee tehdä. Me hoidamme kaikki käytännön asiat teidän defibrillaattorinne suhteen. Palvelusopimus meidän kanssamme on voimassa yhden vuoden kerralla, se laskutetaan kerralla eikä sopimuksessa ole irtisanomisaikaa

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys