•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Palvelusopimus

Huoltosopimus defibrillaattorille

Me Ensiaputarvike.fi:ssä myymme defibrillaattoreita niin työpaikoille kuin yksityishenkilöille. Noin 10 000 ihmistä kuolee vuosittain sydänpysähdyksen takia. Me haluamme auttaa saaman tämä luku pienemmäksi ja pelastamaan enemmän ihmisiä. Me myymme siksi helppokäyttöisiä defibrillaattoreita joita on helppo käyttää ja joista saa Suomenkielistä ääniohjausta koko painanta-puhalluselvytyksen ajan.

Danielsson ja Mattson tutkimuksen mukaan: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1172246/FULLTEXT01.pdf, selviää yhä enemmän ihmisiä sydänpysähdyksestä. Se johtuu siitä että etäisyys defibrillaattoriin vähenee kokoajan. Tuhansista työpaikoista ja kodeista koko ruotsissa löytyy tänä päivänä defibrillaattori. Sydänpysähdys ei katso ikää, sukupuolta tai terveyttä. Kaikki voivat sen saada. Mahdollisuus defibrillaattorin käyttöön lisää siksi suuresti selviytymisen mahdollisuutta.

Sydänpysähdyksessä jokainen minuutti on tärkeä. Jokaiselta minuutilta elottomana vähenee selviytyminen 10%. Me haluamme siksi taata että niin monilla kuin mahdollista olisi defibrillaattorin käyttömahdollisuus ja että tämä toimii niin kuin sen pitää. Siksi tarjoamme huoltosopimusta teidän defibrillaattoriin. Silloin se tulee aina toimimaan kun sitä tarvitaan.

 

Tämä sisältyy meidän huoltosopimukseen

Defibrillaattori auttaa sydäntä lyömään jälleen mikäli ihmiselle on sattunut sydänpysähdys. Laite lähettää ulos elektronisia sähköiskuja joita sydän tarvitsee jotta se palaa normaaliin toimintaansa. Defibrillaattoria käyttääksenne ette normaalisti tarvitse minkäänlaista koulutusta. Modernit defibrillaattorit ovat nimittäin puoli automaattisia malleja jotka rauhallisella äänellä ohjaavat teitä jokaisen vaiheen läpi.

Aina ei defibrillaattorille ole käyttöä, Joskus ei onneksi sydänpysähdyksiä tapahdu lähistöllä. Defibrillaattori tulee kuitenkin aina saada oikeanlaisen huollon jotta se toimii oikein kun sen tulee toimia. Meidän huoltosopimuksella voitte aina luottaa siihen että defibrillaattori toimii niin kuin sen pitää kun sitä käytetään.

Meidän huollon aikana teemme:

  • Tutkimme defibrillaattorin ja sen toiminnot
  • Vaihdamme elektrodit ja akkut tarpeen mukaan
  • Päivitämme laitteen
  • Lainaamme defibrillaattorin mikäli teidän ei toimi

Me hoidamme kaiken kunnossapidon teidän defibrillaattorissa ja te voitte tuntea itsenne turvalliseksi siksi että se on aina käytettävissä.

 

Näin teidän huoltosopimus defibrillaattoriin toimii

Me tarjoamme huoltosopimuksia kaikkiin meidän defibrillaattoreihin, riippumatta mallista jonka valitsette. Yleisin vika defibrillaattoreissa on se että elektrodit ovat vanhat tai että akku ei enää toimi. Se että elektrodit ovat kuivuneet tai akku loppu on elintärkeää sille joka kärsii sydänpysähdyksestä. Se voi olla ratkaiseva tekijä siitä mikäli ihminen jää eloon tai kuolee. Meidän huoltosopimuksella varmistamme että se toimii ja on valmis käytettäväksi.

Teidän ei tarvitse kantaa huolta siitä milloin tärkeät huollot niin kuin akun vaihto tulee tehdä ja kenen sen tulee tehdä. Me hoidamme kaikki käytännön kohdat teidän defibrillaattorissa. Huoltosopimus meidän kanssa on vuosittainen ja siinä ei ole minkäänlaista irtisanomisaikaa.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä