•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
AED7000 komplett AED7000 med väska HLR kit AED7000 HLR AED7000 hjärtstartare AED7000 i skåp AED7000 defibrillaattori Väggfäste hjärtstartare

AED7000 defibrillaattori

€925
Saatavana
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

Tuote Kuvaus:

Defibrillaattori AED7000 on myydyin tuotteemme erittäin kilpailukykyisen hinnan, korkean laadun ja 8 vuoden takuun ansiosta. Tämä sydäniskuri sopii erinomaisesti sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön.

Defibrillaattori AED7000 on käyttäjäystävällinen sydäniskuri, joka noudattaa Suomen Elvytysneuvoston suosituksia. Selkeät suomenkieliset ääniohjeet opastavat käyttäjää. Aikaisempaa koulutusta ei vaadita.

Täydellinen toimistoympäristöön, mutta korkean IP-luokituksen (55) vuoksi se sopii myös vaativampiin olosuhteisiin. Sopii kaikkiin eri kaappeihimme. Voidaan asentaa myös ulkokaappeihimme. Mitään defibrillaattoria ei saa säilyttää pakkasessa, mutta ulkotiloihin suunnitellun lämpökaapin avulla sydäniskurin saa myös yleisesti saataville!

Sydäniskurin mukana toimitetaan laukku, seinäkiinnike & elvytyspakkaus. Se on valmis seinälle ripustettavaksi. Toimitamme sydäniskurin käyttövalmiina. Etupuolen näytön OK-symbolista näette, että se on toiminnassa. Mukana seuraavia elektrodeja suositellaan pidettävän koko ajan kytkettyinä, jotta sydäniskuria voidaan käyttää mahdollisimman nopeasti sydämenpysähdyksen sattuessa. On mahdollista ostaa lisäksi myös elektrodeja 1-8-vuotiaille lapsille.

Kuka voi käyttää AED7000 defibrillaattoria?

Jos sydän lakkaa lyömästä, aika on vähissä, ja on toimittava välittömästi. Tällaisissa tilanteissa sydäniskurin on välttämättä oltava käden ulottuvilla. Lifetek AED7000 on defibrillaattori, joka sopii yhtä hyvin yrityksiin kuin kotiinkin. Toimitamme AED7000:n mukana käytännöllisen elvytyspakkauksen, joka sisältää tärkeimmät lisävarusteet käytön helpottamiseksi. Elvytyspakkaus sisältää muun muassa kulmasakset vaatteiden leikkaamista varten – voi olla tarpeellista päästä nopeasti käsiksi potilaan rintakehään elektrodien asettamista varten. Mukana tulee myös partahöylä. Sitä käytetään ihokarvojen poistamiseen, mikä voi olla tarpeellista riittävän ihokosketuksen takaamiseksi elektrodeille. Pakkaus sisältää lisäksi hengityssuojaimia, antiseptisiä paperipyyhkeitä, sideharsoa ja kertakäyttöisiä käsineitä.

AED7000 on suunniteltu käynnistymään nopeasti ja olemaan mahdollisimman helppokäyttöinen. Ohjaavien ääniopasteiden ansiosta voit käyttää defibrillaattoria, vaikka et olisikaan käynyt elvytyskurssia tai käyttänyt sydäniskuria aikaisemmin. Defibrillaattori opastaa käyttäjää rauhallisesti ja selkeästi elvytysprosessin jokaisessa vaiheessa. Se tarkoittaa, että tämä Lifetek-maahantuojan tuote on fiksu valinta julkisiin tiloihin. Se on pieni ja kätevä, ja seinäkiinnikkeen avulla voit asentaa sen seinälle paikkaan, jossa se on helposti saatavilla. Jos laitetta on siirrettävä, sitä on myös helppo kuljettaa tukevan kahvan ansiosta.

Kestävä ja toimintavarma laite

Lifetekin toimittama sydäniskuri ei ole pelkästään helppokäyttöinen, vaan myös kestävä ja korkealaatuinen. Koska sen IP-luokitus on 55, voit sijoittaa sen myös hieman vaativampiin ympäristöihin, kuten teollisuustiloihin, uimahalleihin tai vastaaviin, joissa se altistuu pölylle tai kosteudelle. Jos se sijoitetaan eristämättömiin tiloihin tai ulos, voit ostaa lisäksi lämmitetyn suojakaapin, joka kestää joko -25 tai -45 astetta. Sydäniskuri noudattaa Elvytysneuvoston suosituksia, ja sitä on kehitetty ja parannettu lukemattomien alan koulutusten palautteen perusteella. Se suorittaa jatkuvasti automaattisia testejä, mikä varmistaa, että sydäniskuri toimii oikein tosi tilanteessa. Jos jokin ei toimi oikein, se ilmoittaa virheestä, minkä vuoksi ongelma on helppo korjata ajoissa.

Osta AED7000 defibrillaattorisi meiltä

Tarjoamme hyvän hinnan AED7000-sydäniskurille, joka on korkealaatuinen tuote Lifetekiltä. Lifetek kehittää erilaisia elvytykseen liittyviä tuotteita, ja sillä on vankka kokemus alalta. Tämä tarkoittaa, että voit tuntea olosi turvalliseksi, kun ostat Lifetek-tuotteita. Kun valmistaudut hyvin ja varustaudut sydäniskurilla, parannat mahdollisuuksia useamman hengen pelastamiseen.

Palvelusopimus

Valitse palvelusopimus, jossa huollamme defibrillaattorin valmistajan suosittelemien intervallien mukaisesti. Me tulemme paikan päälle, joten teidän ei tarvitse huolehtia unohtuneista elektrodeista/paristoista. Kulutusosat kuten elektrodit ja paristot kuuluvat palvelusopimukseen, joten ette maksa mitään ylimääräistä defibrillaattorinne toiminnan ylläpidosta.

Palvelusopimukseen sisältyy seuraavat:

  • Defibrillaattorin toimintojen huolto paikan päällä. Palvelusopimus on voimassa 1 vuoden kerrallaan ja se uusitaan vuosittain. Irtisanomisaikaa ei ole, joten voitte vain ilmoittaa, ettette halua jatkaa sopimusta, ja päätämme sen heti.
  • Elektrodien & paristojen vaihto palvelusopimuksen mukaan (elektrodit 2 vuotta / paristot 4 vuotta). 
  • Lainadefibrillaattori tilalle vahingon tai virheen sattuessa omallenne
  • Defibrillaattorin resetointi, jos sitä on käytetty sydämenpysähdykseen
  • Päivitykset
  • Lisäturva: Jos defibrillaattori varastetaan, korvaamme sen uudella 400€ hintaan, pl. verotTunnus:
AED7000TT

Asiakirjat:
attachment AED7000 broschyr
attachment AED7000

Ota yhteyttä!

defibrillaattorit
CPR-kursseja
Sekä (25%)

Nimi:

Sähköposti:

Puhelinnumero:

kysyä:

Palaamme 24 tunnin kuluessa
Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä