•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Defibrillaattori AED7000

Defibrillaattori Lifetek AED7000

Mikäli harkitsette defibrillaattorin hankintaa on Lifetek AED7000 hyvä valinta. Tämä sydäniskuri sopii erinomaisesti sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön. Tällä tehokkaalla defibrillaattorilla voit pelastaa henkiä jotka muuten olisivat olleet hävittyjä mikäli defibrillaattori on lähellä saatavillasi. Me Ensiaputarvike.fi:ssä olemme teidän defibrillaattori asiantuntijoita. Me tiedämme miten parhaalla tavalla voitte ylläpitää työpaikkanne turvallisena. Defibrillaattorin avulla tiedätte aina miten toimia jos joku sairastuu.

Kun Lifetek AED7000 on teidän käytettävissä voitte te pelastaa henkiä sillä aikaa kun odotatte ambulanssia. Lifetek AED7000 on turvallinen defibrillaattori joka ei anna sähköiskua mikäli tätä ei tarvita antaa. Lifetek AED7000 on yleisesti ottaen helppo käyttöinen eikä sen käyttöön vaadita minkäänlaista koulutusta.

 

Lifetek AED700 Suomenkielisellä ääniohjauksella

Mikäli henkilölle ilmaantuu sydänpysähdys on jokainen minuutti tärkeä. Siksi on tärkeää että defibrillaattori on aina käden ulottuvilla. Lifetek AED7000 on kaikkein paras ruotsalaisella markkinalla hintaansa nähden ja on hyvä sijoitus. Defibrillaattori on korkea laatuinen ja noudattaa ruotsalaista HLR-yhdistyksen kehotuksia.

Lifetek AED7000 avulla saatte defibrillaattorin jossa on selvät Suomenkieliset ääniohjaukset. Tämän myötä sen käyttö on erityisen helppoa. Ainoa asia minkä tarvitsette tehdä on noudattaa ääniohjauksia joka ohjaa teitä koko käytön ajan. Lifetek AED7000 on saanut kehuja sadoissa palautteissa eri koulutuksista ja siinä on takuuta kokonaiset 8 vuotta.

 

Lifetek AED7000 demonstraatio

Tutkimus jonka ovat tehneet Berggren ja Berglund: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1160678/FULLTEXT01.pdf, näyttää että noin 50 000 ihmistä on koulutettu ensiapuun käyttämällä defibrillaattoria vuodesta 2006. Myös määrä ihmisiä jotka ovat selvinneet sydämenpysähdyksestä on lisääntynyt 6 prosentilla vuodesta 2006. Tämän on hyvä esimerkki siitä miten tärkeä defibrillaattori on vuoden ympäri.

Lifetek AED7000 lisäksi tarjoamme myös demonstraation siitä miten defibrillaattori toimii. Tällä tapaa voitte kouluttaa monia ihmisiä teidän työpaikallanne defibrillaattorin käyttöön. Koulutus ja syvempi perehdytys juuri teidän defibrillaattoriin tuo mukanaan turvallisen tunteen työkavereille. Tällä tavoin ovat kaikki tietoisempia siitä mitä tulee tehdä jos ja kun Lifetek AED7000 tarvitsee käyttää. Tämä vähentää myös riskiä stressille ja paniikille tilanteissa jossa defibrillaattoria tarvitsee käyttää.

Meidän demonstraatiota varten tulemme teidän työpaikalle ja käymme yhdessä läpi miten AED7000 toimii. Tämä on myös oivallinen hetki vastata kysymyksiin defibrillaattorista. Saatte itse päättä kuinka monen kanssa käymme läpi meidän lyhyen ja opettavaisen koulutuksen.

 

Miedän huoltosopimus varmistaa että teidän AED7000 on aina käyttövalmis

Me Ensiaputarvike.fi:ssä voimme auttaa teitä takaamaan että teidän Lifetek AED7000 on aina käyttövalmis kun sitä tarvitaan. Meillä on siksi huoltosopimus joka palauttaa defibrillaattori käyttövalmiiksi kun tätä on käytetty. Kaikki elektrodeista ja akuista ensiapulaukkuun sisältyy meidän huoltosopimukseen. Kaikki jotta voitte tuntea itsenne olevan turvassa Lifetek AED7000 kanssa jonka tilaatte.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä