•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibrillaattori AED7000

  Mikäli harkitset defibrillaattorin hankintaa, on Lifetek AED7000 hyvä valinta. Tämä defibrillaattori soveltuu erinomaisesti sekä yritysten että yksityishenkilöiden käyttöön. Tällä tehokkaalla defibrillaattorilla parannat elottoman henkilön eloonjäämismahdollisuuksia. Me Ensiaputarvike.fi:ssä olemme defibrillaattoreiden asiantuntijoita. Me tiedämme miten voit parhaalla tavalla ylläpitää ja parantaa työpaikan turvallisuutta. Defibrillaattori opastaa sinua toimimaan oikein, jos henkilö menee elottomaksi.

  Defibrillaattori Lifetek AED7000

  Lifetek AED7000 on turvallinen defibrillaattori, joka ei anna sähköiskua, mikäli tarvetta ei ole. Lifetek AED7000 on yleisesti ottaen helppo käyttöinen eikä sen käyttöön vaadita minkäänlaista koulutusta.

   

  Lifetek AED700 suomenkielisellä ääniohjauksella

  Sydänpysähdyksessä jokainen minuutti on elintärkeä. Siksi on tärkeää, että defibrillaattori on aina käden ulottuvilla. Lifetek AED7000 on kaikista paras defibrillaattori hinta/laatusuhteeltaan ja on ehdottoman hyvä sijoitus. Defibrillaattori on korkealaatuinen ja noudattaa Euroopan elvytysneuvoston elvytysprotokollaa.

  Lifetek AED7000:ssa on selvät suomenkieliset ääniohjaukset, jonka vuoksi sen käyttö on erityisen helppoa. Lifetek AED7000 on saanut kehuja sadoissa palautteissa eri koulutuksista ja laitteella on 8 vuoden takuu.

   

   

  Lifetek AED7000 käyttökoulutus

  Lifetek AED7000 defibrillaattorin lisäksi tarjoamme myös lisämaksusta defibrillaattorin käyttökoulutuksen. Käyttökoulutuksella voidaan varmistua siitä, että elvytystilanteen sattuessa, paikalla on laitetta hyvin hallitseva henkilö ja Lifetek AED7000 defibrillaattorin käyttö elvytyksessä on sujuvaa. Tämä vähentää myös stressiä ja paniikkia elvytystilanteissa, joissa defibrillaattorin käyttö on aiheellista.

  Käyttökoulutus tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa ja asiakkaan ehdoilla.

   

   

  Palvelusopimus varmistaa AED7000:n käyttövalmiuden

  Me Ensiaputarvike.fi:ssä voimme auttaa teitä takaamaan, että Lifetek AED7000 on aina käyttövalmis, kun sitä tarvitaan. Tarjoamme palvelusopimuksen, joka palauttaa defibrillaattori käyttövalmiiksi, kun sitä on käytetty ja sopimukseen sisältyy vuosittainen laitteen tarkistus, tarvittaessa elektrodien ja akun vaihdon sekä alennuksen elektrodien ja akun ostohinnasta

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys