•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Lifepak CR2 Lifepak CR2 Lifepak CR2

  Physio-Control Lifepak CR2 defibrillaattori WIFI:llä

  Asiakasarvostelu:
  €2 200
  Kieli
  Saatavana
  Ei saatavana
  .
  Ei saatavana
  Tuote muistutus

  Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

  Tuotekuvaus:

  Sairaalan ulkopuolella defibrillaattori tulisi saattaa käyttövalmiiksi elottoman henkilöön kiinnitettynä noin viidessä minuutissa. Jos kammiovärinä saadaan iskettyä 3-5 minuutin sisään elottomuuden alusta, jopa 50-70% ihmisistä selviytyy sydänpysähdyksestä. Sairaalan ulkopuolella kammiovärinä on ensimmäinen rekisteröity sydämen rytmi 30-50 %:lla tapauksista. Vaikka alkurytmi ei olisi defibrilloitava saatetaan elvytystoimilla saada aikaan iskettävä rytmi jopa 25 %:lle elottomista. (Elvytys: Käypä hoito -suositus, 2016)

  Teknologian kehittyessä maallikko defibrillaattorit ovat yhä helppokäyttöisempiä ja kustannustehokkaampia. Tämän vuoksi on suositeltavaa hankkia defibrillaattori mahdollisimman moneen paikkaan ja merkitä laite niin hyvin, että sen löytää helposti hätätilanteen sattuessa.

   

  Edistyksellinen Lifepak CR2

  LifePak CR2 on yksi markkinoiden uusimmista malleista ja siinä on useita edistyksellisiä ominaisuuksia.

  Sydämenkäynnistin on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja sen käyttö vaatii vain kaksi vaihetta. Uusi LIFELINK central-ohjelma varmistaa, että defibrillaattori on aina käyttövalmiina. Tämä ohjelma ohjaa käynnistimen toimintaa jatkuvasti.

   

  Sopii kaikille käyttäjille

  Laite ohjaa elvytyksen kulkua ääniohjeilla ja paineluryhmiä metronomilla. Äänenvoimakkuus muuttuu automaattisesti, mikäli ympäristö on meluisa!

  Myös lasten elvytys CR2:lla on helppoa. Defibrillaattorissa on nappi, jota painamalla laite säätää itse ääniohjauksen ja iskujen voimakkuudet lapselle sopiviksi.

   

  Physio Control innovaatiota

  CR2 Star Starter käyttää innovatiivista ”CPR INSIGHT-analyysitekniikkaa". Tämän tekniikan avulla defibrillaattori pystyy analysoimaan sydämen rytmin paineluelvytyksen aikana. Elvytystä ei siis tarvitse keskeyttää analysoinnin ajaksi, kuten monella muulla laitteella. Mahdollisimman keskeytyksetön paineluelvytys on todella tärkeää. 

  Lifepak CR2:lla on korkea IP-luokitus (55) mikä tekee siitä kestävän laitteen, jota voi säilyttää turvallisesti pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä. 

  Toimitetaan yhdessä kyltin ja seinäkiinnityksen kanssa.

  Ottamalla defbrillaattorille palvelusopimuksen ulkoistat laitteen ylläpidon meillä ja säästät akun ja elektrodien kuluissa, kun niiden vaihtoaika on.

  Lähde:

  Elvytys. Käypä hoito -suositus. Suomalaisen Lääkäriseuran Duodecimin, Suomen Elvytysneuvoston, Suomen Anestesiologiyhdistyksen ja Suomen Punaisen Ristin asettama työryhmä. Helsinki: Suomalainen Lääkäriseura Duodecim, 2016 (viitattu 29.1.2021).  Saatavilla Internetissä: www.käypähoito.fi
  Tunnus:
  99512-000234

  defibrillaattorit
  Ensiapukurssit
  Molemmat (25% alennus)

  Nimi:

  Sähköposti:

  Puhelinnumero:

  Kysy:

  Vastaamme 24 tunnin kuluessa
  Tuotearvostelut
  Pakkauksen mukana tullut akku oli jo 8kk vanha, katsotaan jos se korvataan uudemmalla?
  SvenskaSuomi

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys