•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Lifepak-defibrillaattorit

  Lifepak-defibrillaattorit ovat edistyneitä, luotettavia ja käyttäjäystävällisiä laitteita, jotka on suunniteltu antamaan elämää pelastavaa hoitoa sydänpysähdyksen aikana. Lifepak-sarja Strykeriltä, yritykseltä, joka tunnetaan sitoutumisestaan ​​lääketieteellisten laitteiden kehittämiseen, sisältää useita malleja, jotka soveltuvat sekä terveydenhuollon ammattilaisten että maallikoiden tarpeisiin. Yhdistämällä huipputeknologiaa ja korkeaa laatua Lifepak-defibrillaattorit auttavat pelastamaan henkiä kriittisissä tilanteissa.

  Käyttäjäystävällisyys

  Lifepak-defibrillaattoreissa on selkeät ohjeet ja ääniohjaus, mikä tekee niistä helppokäyttöisiä myös henkilöille ilman lääketieteellistä koulutusta. Tämä on ratkaisevaa, kun jokainen sekunti on tärkeä sydänpysähdyksen aikana.

   

  Edistynyt teknologia

  Lifepak-defibrillaattorit käyttävät hienostuneita algoritmeja potilaan sydämen rytmin analysoimiseen ja sähköiskun tarpeen määrittämiseen. Tämä teknologia optimoi defibrilloinnin onnistumisen mahdollisuudet.

   

  Mukautettavat asetukset

  Ammattikäyttäjille jotkut Lifepak-mallit tarjoavat mahdollisuuden mukauttaa energiatasojen ja muiden parametrien asetuksia, mikä mahdollistaa hoidon räätälöinnin kullekin potilaalle erikseen.

   

  Kestävä ja kannettava muotoilu

  Lifepak-defibrillaattorit on suunniteltu kestäviksi, ja ne pystyvät toimimaan vaativissa ympäristöissä. Ne ovat myös kompakteja ja kevyitä, minkä ansiosta ne ovat helposti saatavilla ja kulkevat mukana.

   

  Säännölliset itsetestaukset

  Varmistaakseen, että laite on aina käyttövalmis, Lifepak-defibrillaattorit suorittavat automaattisia itsetestejä, jotka tarkistavat akun ja muut kriittiset komponentit.

   

  Käyttökohteet

  Lifepak-defibrillaattorit sopivat käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä, mukaan lukien sairaalat, ambulanssit, työpaikat, julkiset paikat ja kodit. Käyttäjäystävällisyytensä ansiosta ne soveltuvat julkiseen käyttöön, kun taas edistyneemmät mallit täyttävät ammattilaisten korkeammat vaatimukset.

   

  Lisävarusteet ja tuki

  Lifepak-defibrillaattorien käytön tehostamiseksi on myös saatavilla valikoima lisävarusteita, kuten elektrodeja, kantolaukkuja ja vara-akkuja. Lisäksi Stryker tarjoaa kattavaa asiakastukea ja palvelua varmistaakseen, että Lifepak-defibrillaattorisi on aina parhaassa kunnossa ja valmiina pelastamaan henkiä.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys