•  E-lasku
  •  Nopea 9 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

HEARTSTART FRX

Philips HeartStart on yksi maailman myydyimmistä defibrillaattoreista. Se on todistetusti laadukas laite, jonka toiminta ja kliininen vaikutus on tieteellisesti tutkittu.

HeartStart FRx on erittäin helppokäyttöinen, lujatekoinen ja kestävä defibrillaattori. Sillä on korkea IP-luokitus, joten se sopii erityisesti tiloihin, joihin kertyy helposti pölyä, likaa ja kosteutta. Näin HeartStart FRx sopii esimerkiksi teollisuuslaitoksiin ja kylpyläolosuhteisiin mutta myös tavalliseen toimistoympäristöön. Laite muuntuu käden käänteessä myös lapsen sydämelle sopivaksi, sillä sen mukana tulee erityinen lapsen avain. Tästä syystä HeartStart FRx on suositeltava valinta tiloihin, joissa on myös lapsia, kuten ostoskeskuksiin, veneeseen, saaristoon sekä urheilu- ja uimahalleihin.

Helppokäyttöinen ja varma

HeartStart FRx -defibrillaattori on erittäin helppokäyttöinen, ja sen rauhalliset ja selkeät ääniopasteet ohjaavat käyttäjää defibrillaation ja painelu-puhalluselvytyksen antamisessa. Laite on myös erittäin käyttövarma: kattavat itsetestit varmistavat kaikki tärkeät toiminnot kuten pariston ja elektrodien kunnon sekä yleisen toiminnan. HeartStart FRx:n paristo riittää 200 defibrillointiin tai neljän vuoden käyttövalmiuteen pariston aktivoinnin jälkeen.

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä