•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Zoll AED PLUS -lisätarvikkeet

  ZOLL AED PLUS defibrillaattoriin on saatavilla neljä eri elektrodimallia. Olemme koonneet yhteen olennaisimmat tiedot erilaisista elektrodeista, tehdäksemme valintasi helpommaksi.

  ZOLL AED PLUS tarvikkeet

  Kaikille elektrodeille yhteistä on niiden kertakäyttöisyys. Kun pakkaus avataan, on ne käytettävä heti, koska elektrodien geeli alkaa kuivumaan nopeammin. Jos pakkausta ei avata, elektrodit ovat käyttökelpoisia pakkauksessa ilmoitettuun viimeiseen käyttöpäivään asti.

   

  CPR-D elektrodi ZOLL AED Plus (tuote DI940)

  Nämä elektrodit ovat arvokkaimmat, sillä ne on kehitetty mahdollisimman monipuolisiksi. Jokainen elektrodi on valmistettu yhtenä kappaleena, mikä helpottaa oikeaa sijoittamista. Elektrodeissa on anturi, joka mittaa rinnan painallusten syvyyttä sekä nopeutta. Defibrillaattori vastaanottaa palautetta anturista ja antaa kohdennettuja lisäohjeita, kuten ”painele kovemmin”. Parempi ja tehokkaampi painelu auttavat lisäämään eloonjäämismahdollisuuksia. Tämän tuotteen kestoaika on viisi vuotta. Tämä selittää korkeamman ostohinnan verrattuna Zoll-elektrodeihin.

  CPR-D on tarkoitettu käytettäviksi vain aikuisilla.

   

   

  Zoll CPR Stat Padz (tuote 8900-0400)

  CPR Stat Padzejä ei ole valmistettu yhtenä kappaleena, kuten CPR-D-elektrodit, mutta niissä on olemassa sensori. Nämä elektrodit tarjoavat reaaliaikaista palautetta elvytyksen laadusta, mutta eivät ole yhtä nopeasti kiinnitettävissä. Nämä elektrodit ovat kustannustehokkaita, kun defibrillaattoria joudutaan käyttämään säännöllisesti. Hinta on pienempi, mutta kaikki toiminnallisuus säilyy ja niiden säilyvyys (noin 2 vuotta) on vähemmän tärkeä. 

  CPR Stat Padz on tarkoitettu käytettäviksi vain aikuisilla.

   

   

  Stat Padz II (tuote 8900-0801-01)

  Stat Padz II on aikuisten elektrodeista halvin eikä sisällä anturia, joka antaa palautetta elvytyksen laadusta. Elektrodien säilyvyys on noin kaksi vuotta. 

  Stat Padz II on tarkoitettu käytettäviksi vain aikuisilla.

   

   

  Zoll Pedi Padz (tuote 8900-0810-01)

  Nämä elektrodit alentavat energiatasoa optimaalisen iskun aikaansaamiseksi pienemmille kehoille. On hyvä pitää lapsille tarkoitettuja elektrodeja defibrillaattorin lähellä silloin kun defibrillaattoria säilytetään paikassa, jossa on paljon lapsia. 

  Sydämenpysähdykset lapsilla ovat harvinaisia, mutta mahdollisia. 

  Pedi Padz on tarkoitettu alle 8-vuotiaille tai alle 25 kg painoisille lapsille.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita ZOLL AED PLUS tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

   

   

  CPR-D elektrodi ZOLL AED Plus (tuote DI940)

  Nämä elektrodit ovat kalliimpia Zoll AED PLUS:lle, sillä ne on kehitetty mahdollisimman mukavaksi. Jokainen elektrodi on valmistettu yhtenä kappaleena, mikä helpottaa oikeaa sijoittamista. Näissä elektrodeissa on anturi, joka mittaa rinnan painallusten syvyyttä sekä nopeutta. AED vastaa näihin mittauksiin antamalla lisäohjeita, kuten ”painele kovemmin”. Paremman rintapainallukset auttavat lisäämään eloonjäämis mahdollisuuksia. Tämän tuotteen kestoaika on viisi vuotta. Tämä selittää korkeamman ostohinnan verrattuna Zoll-elektrodeihin. Nämä elektrodit on tarkoitettu aikuisille. 

   

   

  Zoll CPR Stat Padz (tuote 8900-0400)

  CPR Stat Padzejä ei ole valmistettu yhtenä kappaleena, kuten CPR-D-elektrodit, mutta ne on varustettu sensorilla. Nämä elektrodit on tehty sellaisille, jotka toivottavat tervetulleeksi ylimääräisen ohjeistuksen, mutta eivät sitä, että elektrodit ovat yhdessä yhtenä kappaleena. Nämä elektrodit saattavat olla myös edullisia, kun AED:tä käytetään säännöllisesti. Hinta on alhaisempi, kaikki toiminnallisuus säilyy ja niiden säilyvyys (noin 2 vuotta) on vähemmän tärkeää. Nämä setit on tarkoitettu käytettäviksi aikuisilla. 

   

   

  Stat Padz II (tuote 8900-0801-01)

  Stat Padzejä myydään yleensä henkilöille, jotka eivät ole kiinnostuneita Zoll AED:n CPR-palautteesta; elektrodeihin ei ole kytketty sensoria eikä minkäänlaista palautetta ole. Tämä tuote on tarkoitettu erittäin kokeneelle hengenpelastajalle, joka ei hyötyisi paljon CPR-palautteesta. Elektrodit on kytketty toisiinsa vain kaapeleilla ja siksi niitä ei ole valmistettu yhtenä kappaleena. Nämä ovat edullisimmat elektrodit, ja niiden säilyvyysaika on noin kaksi vuotta. 

   

   

  Zoll Pedi Padz (tuote 8900-0810-01)

  Pedi Padz on tarkoitettu alle 8-vvuotiaille tai noin 25 kg painoisille lapsille. Nämä elektrodit alentavat iskun energiatasoa optimaalisen määrän aikaansaamiseksi pienemmille kehoille. On hyvä pitää lapsille tarkoitettuja elektrodeja AED:n lähellä silloin kun sitä säilytetään paikassa, jossa oleilee paljon lapsia. Sydämenpysähdykset lapsilla ovat harvinaisia, mutta voivat tietenkin tapahtua. 

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys