•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Leikkausvälineet

  Kun tilanne on kriittinen ja on kiire saada loukkaantuneen tai sairastuneen vaatteet auki, on vaateleikkuri täydellinen apuväline, sillä säästät sekä aikaa että energiaa. Leikkuri leikkaa erityyppisiä vaatteita ja kenkiä nopeasti ja sujuvasti turvallisesti aiheuttamatta viiltohaavoja.

  Vaateleikkuri on erityisen tärkeä, jos sairastuneella on paksut työvaatteet päällä, jotka voivat olla vaikeita leikata saksilla. On muistettava, että saksilla leikattaessa tulee olla äärimmäisen varovainen välttyäkseen tekemästä lisävahinkoa autettavalle. 

  Leikkuri on hyvä säilyttää defibrillaattorin yhteydessä, jolloin se on nopeasti käytettävissä elvytyksessä vaatteiden auki leikkaamista varten.

  Meillä Ensiaputarvike.fi:ssä löydätte S-CUT nimiset vaateleikkurit, jotka ovat kokemuksemme mukaan markkinoiden parhaat. Vaateleikkurit eivät ole Teräaselain (108/1977) mukaisia teräsaseita, joten niitä on laillista kantaa mukana.

   

   

  S-CUT leikkausväline pelastaa henkiä

  Riippumatta siitä minkä mallin valitsette, voitte olla varmoja siitä, että saatte tehokkaan leikkurin, joka leikkaa useimmat vaatteet. Suosittu leikkausväline on S-CUT XC E- Extreme cutter, joka leikkaa suuren kahvan ja terän välisellä välillään myös paksummat materiaalit.

  S-CUT 701 on laajasti ensihoidossa sekä pelastustoimessa käytetty leikkuri. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja leikkaa nopeasti kaikki vaatteet. S-CUT 501 taas leikkaa niin paksut työvaatteet, nahan, vetoketjut sekä vuorelliset vaatteet.

  S-CUT vaateleikkurit ovat ergonomisia ja niissä on mukava kahva. Leikkureita voidaan käyttää hanskojen kanssa tai ilman. Leikkausvälineessä suojaa käyttäjää viiltohaavoilta.

   

   

  Tarvikkeita vaateleikkuriin

  Jotkut mallit tulevat seinäkiinnityksellä ja jotkut tupin kanssa. Mikäli tilattavasta mallista puutuu nämä lisävarusteet, voit tilata ne erikseen.

  Ensiaputarvike.fi myy myös lisäteriä, jotka ovat helposti vaihdettavissa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys