•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Schiller-lisätarvikkeet

  On ensiarvoisen tärkeä varmistaa defibrillaattorin toimintakunto varmistumalla siitä, että akussa riittää virtaa ja elektrodit ovat edelleen käyttökelpoisia.

  Schiller tarvikkeet

  Meiltä saat akun Fred Easy sekä Fred Easy Auto defibrillaattorille, jonka käyttöikä on 5 vuotta ja sillä voi antaa 250 iskua.

   

  Meiltä löytyy myös akku Fred Easyport defibrillaattoriin. Sen käyttöikä on 4 vuotta ja sillä voi antaa 40 iskua. Schiller defibrillaattoreihin on olemassa erilliset elektrodit aikuisille ja lapsille. Meiltä löydät sopivat lasten ja aikuisten elektrodit sekä Easy että Easyport defibrillaattoriin.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Schiller tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys