•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Primedic-lisätarvikkeet

  Meillä on akkuja niin Primedic Heartsave AED:lle kuin Primedic Heartsave PAD:ille. On tärkeää tilata akku oikealle laitteelle. AED:n akku ei ole yhteensopiva PAD:iin eikä päinvastoin.

  Primedic tarvikkeet

  Primedic Heartsave AED:n akun kesto on 6 vuotta ja Primedic Heartsave PAD:n akun kesto on 3 vuotta.

  Muista seurata elektrodien päiväystä. Vanhoissa elektrodeissa on riski, että elektrodien geeli on kuivunut, eivätkä ne sen vuoksi toimi oikein tositilanteessa. On suositeltavaa pitää kaksi paria elektrodeja defibrillaattorin yhteydessä, jotta laite on käytön jälkeen taas käyttövalmis.

   

   

  Elektrodit

  Ensiaputarvike.fi:stä löytyy Primedic Pre-connected elektrodeja, joiden kestoaika on vähintään 3 vuotta. Niitä voidaan käyttää sekä aikuisille että lapsille.

  Myymme myös Primedic AED/PAD elektrodeja aikuisille. Näissä kestoaika on 3 vuotta. 

  Jos tarvitset apua sopivien elektrodien löytämisessä, ole yhteydessä meihin.

  Defibrillaattorien elektrodit ovat kertakäyttöisiä.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Primedic tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys