•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

PowerHeart G3 Plus -lisätarvikkeet

Tärkeät varusteet PowerHeart G3 Plus

PowerHeart G3 Plus on yksi monista defibrillaattorimallista, johon löydät lisätarvikkeita meiltä. Tärkeimmät lisätarvikkeet defibrillaattoriin ovat akku ja elektrodit. Muista valita omaan defibrillaattorimalliin sopiva akku. PowerHeart G3 Plus:lla on erilliset elektrodit lapsille ja aikuisille. Lasten elektrodeja ei tule käyttää aikuisille eikä päinvastoin. Defibrillaattori laskee annettavan sähkön määrän kytkettyjen elektrodien mukaan. 

Muista tarkkailla akun varausta ja elektrodien päiväystä. Vanhoissa elektrodeissa on riski, että elektrodien geeli on kuivunut, eivätkä ne sen vuoksi toimi oikein tositilanteessa. On suositeltavaa pitää kaksi paria elektrodeja defibrillaattorin yhteydessä, jotta laite on käytön jälkeen taas käyttövalmis.

 

Tarvikkeita defibrillaattorille

Muita PowerHeart G3 Plus tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

Lisätietoja
Close

Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

Yksityishenkilönä Yritys