•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Physio Controll -lisätarvikkeet

  On tärkeää varmistaa, että defibrillaattori huolletaan oikein. Laitteessa on joitain varusteita, joiden käyttöikä on lyhyempi kuin toisten. Defibrillaattori pysyy aina käyttövalmiina, kun laitteen osat ovat ajan tasalla ja toimivia.

  Tärkeät varusteet Physio Control:lle (Medtronic)

  Tarvitset elektrodit Physio-Controlin käyttämiseen. Ne eivät saa olla ylittäneet käyttöpäivämääräänsä, eikä niitä saa käyttää uudelleen. Elektrodit on vaihdettava joka vuosi ja aina kun niitä on käytetty. Käytetyt elektrodit on aina hävitettävä ja uudet säilytettävä yhdessä defibrillaattorin kanssa.

  Elektrodien korvaaminen vuosittain johtuu geelin kuivumisesta ihoon kiinnitettävissä elektrodeissa. Kuivunut geeli tekee elektrodeista käyttökelvottomat. Myymme pakkauksia, joissa on sekä akku että elektrodit. 

  Physio Control:ille on olemassa erilliset elektrodit sekä aikuisille että lapsille.

   

   

  Lisätarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Physio Control:in tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyslaukut. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

  Myymme myös kaappeja vilkkuvilla valoilla ja hälytyksellä Philips HeartStart FR3:lle.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys