•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart HS1 -lisätarvikkeet

  On tärkeää varmistaa, että defibrillaattori huolletaan oikein. Laitteessa on joitain varusteita, joiden käyttöikä on lyhyempi kuin toisten. Defibrillaattori pysyy aina käyttövalmiina, kun laitteen osat ovat ajan tasalla ja toimivia.

  Tärkeät varusteet Philips HeartStart HS1:lle

  On olemassa kaksi varustetta, jotka ovat välttämättömiä Philips HeartStart HS1:n toimimiseen: elektrodit ja akku. Vaikka defibrillaattori on käyttämätön, se tulisi tarkistaa säännöllisesti, mieluiten kerran vuodessa.

  Philips HS1 tarvitsee oikean tyyppisen akun ja onkin ensiarvoisen tärkeää, että akussa on varausta. Philips HS1:n akun valmiusaika on 4 vuotta, ja se on merkitty viimeisellä asennuspäivämäärällä. On tärkeää, että käytetään oikeanlaista akkua. Tätä akkua voidaan käyttää aktiivisesti jopa 4 tuntia.

  Toinen tärkeä varuste Philips HeartStart HS1-laitteelle on sydämenpysähdyksen saaneen henkilön rintaan kiinnitettävät elektrodit. Elektrodit, joita on käytetty tai joiden geeli on kuivunut, on vaihdettava. Philips HeartStart HS1:een on olemassa erilliset elektrodit sekä aikuisille että lapsille. Ensiaputarvike.fi takaa vähintään yhden vuoden kestävyyden elektrodeille.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Philips HeartStart HS1:n tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyslaukut. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Philips HS1:n lisävarusteina meillä on myös ohjelmisto laitteen toiminnan määrittämiseen, turvasinetit defibrillaattorin kiinnittämiseksi seinäkiinnikkeeseen, jotta sitä ei voi varastaa, ja hälytyksellä varustettu kaappi.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys