•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart FRx -lisätarvikkeet

  On tärkeää varmistaa, että defibrillaattori huolletaan oikein. Laitteessa on joitain varusteita, joiden käyttöikä on lyhyempi kuin toisten. Defibrillaattori pysyy aina käyttövalmiina, kun laitteen osat ovat ajan tasalla ja toimivia.

  Tärkeät varusteet Philips HeartStart FRx:lle

  On olemassa kaksi varustetta, jotka ovat välttämättömiä Philips HeartStart FRx:n toimimiseen: elektrodit ja akku. Vaikka defibrillaattori on käyttämätön, se tulisi tarkistaa säännöllisesti, mieluiten kerran vuodessa.

  Laitteen akun käyttöikä valmiustilassa on 4 vuotta. Aktiivista käyttöä akku kestää noin 4 tuntia. Akulla on myös 5 vuoden määräaika käyttöönotolle. 

  Elektrodien käyttöikä on kaksi vuotta, jonka jälkeen ne tulisi uusia. Ne tulisi myös uusia jokaisen käyttökerran jälkeen. Lyhyt käyttöikä johtuu elektrodien kiinnityspinnan geelin kuivumisesta, jonka jälkeen ne ovat käyttökelvottomat.

  Philips FRx:ään on olemassa myös erikseen ostettava lapsiavain. Kiinnittäessä lapsiavain defibrillaattoriin, se vähentää iskun voimakkuutta sopivaksi alle 8-vuotiaille.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Philips HeartStart FRx:n tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyslaukut. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöilt.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys