•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Philips HeartStart FR3 -lisätarvikkeet

  On tärkeää varmistaa, että defibrillaattori huolletaan oikein. Laitteessa on joitain varusteita, joiden käyttöikä on lyhyempi kuin toisten. Defibrillaattori pysyy aina käyttövalmiina, kun laitteen osat ovat ajan tasalla ja toimivia.

  Tärkeät varusteet Philips HeartStart FR3:lle

  On olemassa kaksi varustetta, jotka ovat välttämättömiä Philips HeartStart FR3:n toimimiseen: elektrodit ja akku. Vaikka defibrillaattori on käyttämätön, se tulisi tarkistaa säännöllisesti, mieluiten kerran vuodessa.

  Meillä on myynnissä kaksi erityyppistä akkua: tavallinen akku että ladattava akku. Tavallinen akku voi olla valmiustilassa noin 3 vuotta. Philips HeartStart FR3: n ladattavan akun käyttöikä on 300 latauskertaa. Yhdellä täydellä akulla voi antaa 100 iskua ja se kestää aktiivisena 3,5 tuntia. Ladattava akku vaatii myös akkulaturin. 

  Elektrodeja myydään 1 tai 5 kpl pakkauksissa. 

  Philips FR3:een on olemassa myös erikseen ostettava lapsiavain. Kiinnittäessä lapsiavain defibrillaattoriin, se vähentää iskun voimakkuutta sopivaksi alle 8-vuotiaille.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Philips HeartStart FR3:n tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyslaukut. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

  Myymme myös kaappeja vilkkuvilla valoilla ja hälytyksellä Philips HeartStart FR3:lle.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys