•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Nihon Kohden Cardiolilfe

  Nihon Korden Cardiolife:n uusin malli on yksi markkinoiden nopeimmista defibrillaattoreista, kun arvioidaan aikaa laitteen käynnistämisestä ensimmäisen iskun antamiseen, 15 sekuntia! Laite pystyy myös analysoimaan sydämen rytmin paineluelvytyksen aikana, mikä on ominaisuus, johon harva defibrillaattori kykenee. Yhtäaikainen analysointi taas vähentää aikaa, jolloin painelua ei voida suorittaa, mikä on tärkeää elvytyksessä.

  Tärkeä varusteet Nihon Kohden Cardiolife

  Tärkeimmät lisätarvikkeet defibrillaattoriin ovat akku ja elektrodit. Muista valita omaan defibrillaattorimalliin sopiva akku. Akkujen käyttöikä valmiustilassa on noin 4 vuotta. 

  Nihon Kohden Cardiolife käyttää samoja elektrodeja sekä lapsille että aikuisille.

  Muista tarkkailla akun varausta ja elektrodien päiväystä. Vanhoissa elektrodeissa on riski, että elektrodien geeli on kuivunut, eivätkä ne sen vuoksi toimi oikein tositilanteessa. On suositeltavaa pitää kaksi paria elektrodeja defibrillaattorin yhteydessä, jotta laite on käytön jälkeen taas käyttövalmis.

   

   

  Tarvikkeita defibrillaattorille

  Muita Lifepak C2 tarvikkeita ovat elvytyssetti, seinäkiinnike ja erilaiset säilytyskaapit. Elvytyssetissä on yleensä sakset, partaterä ja hanskat. Jos elottomalla on paljon rintakarvoitusta, on karvoitus ajettava pois ennen defibrillaattorin elektrodien kiinnittämistä.

  Seinäkiinnike on loistava valinta defibrillaattorille. Siten laite voidaan sijoittaa näkyvästi seinälle kaikkien näkyville. Meillä on myös erilaisia laukkuja defibrillaattorin säilyttämiseen. Ne on muotoiltu eri tavoin, mutta yhteistä niillä on, että ne suojaavat defibrillaattoria esimerkiksi vedeltä ja pölyltä. Jos valitsette suuremman laukun, siihen mahtuu esimerkiksi useammat elektrodit.

  Jos defibrillaattori on julkisella paikalla, on laite hyvä sijoittaa hälytyksellä varustettuun kaappiin, joka ilmoittaa kovaäänisesti, kun kaappi avataan. Kaappi on hyödyllinen myös suurissa toimistoissa, jolloin kaapin avauksella hälytetään tarvittava apu muilta työntekijöiltä.

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys